Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopya Kargo Süreleri

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Yoğunluk vardır, bende itopya‘dan sistem aldım. Bir sorun yaşamadım.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
yoğunluk varmış yeni mağza vs eğer uzun süre gelmezse tüketici hakem heyetlerine başvuru yap

kmjl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
melih çelikbilek

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca
ben itopya dolandırıcı demek istemiyorum ama o zaman bende kafamdan bişeyler sallarım ve ister inanın ister inanmayın diyebilirmiyim o zaman
Diyebildiğine göre evet

• Beğen
Reaksiyonlar: kmjl

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar 24 Kasım da aldığım da sistem 4 bilgisayarı hala kargoya verilmedi. 7 iş günü içerisinde verilecektir yazıyor ve 7 İŞ GÜNÜ oldu. Kargoya verilmesi lazımdı fakat verilmedi.
Ne zaman gelir. Dünde bir kişi itopyadan aldığı ürünün kargoya verilmemesiyle ilgili konu açtı ve @Abdullah Hacıgül yazdıki benim çıkardığım sistemler 7 İŞ GÜNÜ içersinde kargoya verilecektir yazdı.
7 gün olmus diyosun hacım bekle bi 20gün hemen ne telaşa kapılıyorsunuz anlamıyorum.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
ben itopya dolandırıcı demek istemiyorum ama o zaman bende kafamdan bişeyler sallarım ve ister inanın ister inanmayın diyebilirmiyim o zaman
Dolandırıcı diyebilirsin beni ilgilendirmez. Binlerce gaming ekipman modeli + Yüzlerce hazır sistem modeli satan ve kampanya döneminde siteleri kilitlenen bir yer ile sadece hazır sistem satan bir yer arasındaki satış farkını tahmin edemeyen birine bir şey inandırmak zorunda değilim

kmjl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
melih çelikbilek
Dolandırıcı diyebilirsin beni ilgilendirmez. Binlerce gaming ekipman modeli + Yüzlerce hazır sistem modeli satan ve kampanya döneminde siteleri kilitlenen bir yer ile sadece hazır sistem satan bir yer arasındaki satış farkını tahmin edemeyen birine bir şey inandırmak zorunda değilim
sadece hazır sistem mi? bence gamegaraj sitesini tekrar kontrol edin.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
uğraştığına değmez banla şunu abi ya kanser etti beni

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
20201203_163104.jpg

Belki sisteminizi görürsünüz 😂

kmjl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
melih çelikbilek

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ya gerçekten ne saçma bir konu ve böyle bir şeyden dava açılabilirsiniz hakaret suçu olarak

Top Bottom