ben itopya dolandırıcı demek istemiyorum ama o zaman bende kafamdan bişeyler sallarım ve ister inanın ister inanmayın diyebilirmiyim o zamaninanma
Diyebildiğine göre evetben itopya dolandırıcı demek istemiyorum ama o zaman bende kafamdan bişeyler sallarım ve ister inanın ister inanmayın diyebilirmiyim o zaman
7 gün olmus diyosun hacım bekle bi 20gün hemen ne telaşa kapılıyorsunuz anlamıyorum.Arkadaşlar 24 Kasım da aldığım da sistem 4 bilgisayarı hala kargoya verilmedi. 7 iş günü içerisinde verilecektir yazıyor ve 7 İŞ GÜNÜ oldu. Kargoya verilmesi lazımdı fakat verilmedi.
Ne zaman gelir. Dünde bir kişi itopyadan aldığı ürünün kargoya verilmemesiyle ilgili konu açtı ve @Abdullah Hacıgül yazdıki benim çıkardığım sistemler 7 İŞ GÜNÜ içersinde kargoya verilecektir yazdı.
Dolandırıcı diyebilirsin beni ilgilendirmez. Binlerce gaming ekipman modeli + Yüzlerce hazır sistem modeli satan ve kampanya döneminde siteleri kilitlenen bir yer ile sadece hazır sistem satan bir yer arasındaki satış farkını tahmin edemeyen birine bir şey inandırmak zorunda değilimben itopya dolandırıcı demek istemiyorum ama o zaman bende kafamdan bişeyler sallarım ve ister inanın ister inanmayın diyebilirmiyim o zaman
sadece hazır sistem mi? bence gamegaraj sitesini tekrar kontrol edin.Dolandırıcı diyebilirsin beni ilgilendirmez. Binlerce gaming ekipman modeli + Yüzlerce hazır sistem modeli satan ve kampanya döneminde siteleri kilitlenen bir yer ile sadece hazır sistem satan bir yer arasındaki satış farkını tahmin edemeyen birine bir şey inandırmak zorunda değilim
uğraştığına değmez banla şunu abi ya kanser etti beniDolandırıcı diyebilirsin beni ilgilendirmez. Binlerce gaming ekipman modeli + Yüzlerce hazır sistem modeli satan ve kampanya döneminde siteleri kilitlenen bir yer ile sadece hazır sistem satan bir yer arasındaki satış farkını tahmin edemeyen birine bir şey inandırmak zorunda değilim
doğruları söylemek kanser ediyorsa bence sen bir fanboysun.uğraştığına değmez banla şunu abi ya kanser etti beni
ohhh sorry hemen kontrol ediyorum dibe köşeye atılmış biraz monitör birkaç klavye ve mousesadece hazır sistem mi? bence gamegaraj sitesini tekrar kontrol edin.
bende de aynı şekilde ertesi gün geldi gamegaraj candır (gece sipariş ettim)ben gamegarajdan aldım gece 3 te sabah 8 de kargodaydı![]()