Çözüldü✓ İtopya Kargo Süreleri

Yoğunluk vardır, bende itopya‘dan sistem aldım. Bir sorun yaşamadım.

yoğunluk varmış yeni mağza vs eğer uzun süre gelmezse tüketici hakem heyetlerine başvuru yap

ben itopya dolandırıcı demek istemiyorum ama o zaman bende kafamdan bişeyler sallarım ve ister inanın ister inanmayın diyebilirmiyim o zaman
Diyebildiğine göre evet

• Beğen
Reaksiyonlar: kmjl
Arkadaşlar 24 Kasım da aldığım da sistem 4 bilgisayarı hala kargoya verilmedi. 7 iş günü içerisinde verilecektir yazıyor ve 7 İŞ GÜNÜ oldu. Kargoya verilmesi lazımdı fakat verilmedi.
Ne zaman gelir. Dünde bir kişi itopyadan aldığı ürünün kargoya verilmemesiyle ilgili konu açtı ve @Abdullah Hacıgül yazdıki benim çıkardığım sistemler 7 İŞ GÜNÜ içersinde kargoya verilecektir yazdı.
7 gün olmus diyosun hacım bekle bi 20gün hemen ne telaşa kapılıyorsunuz anlamıyorum.

ben itopya dolandırıcı demek istemiyorum ama o zaman bende kafamdan bişeyler sallarım ve ister inanın ister inanmayın diyebilirmiyim o zaman
Dolandırıcı diyebilirsin beni ilgilendirmez. Binlerce gaming ekipman modeli + Yüzlerce hazır sistem modeli satan ve kampanya döneminde siteleri kilitlenen bir yer ile sadece hazır sistem satan bir yer arasındaki satış farkını tahmin edemeyen birine bir şey inandırmak zorunda değilim

Dolandırıcı diyebilirsin beni ilgilendirmez. Binlerce gaming ekipman modeli + Yüzlerce hazır sistem modeli satan ve kampanya döneminde siteleri kilitlenen bir yer ile sadece hazır sistem satan bir yer arasındaki satış farkını tahmin edemeyen birine bir şey inandırmak zorunda değilim
sadece hazır sistem mi? bence gamegaraj sitesini tekrar kontrol edin.

uğraştığına değmez banla şunu abi ya kanser etti beni

20201203_163104.jpg

Belki sisteminizi görürsünüz 😂

Ya gerçekten ne saçma bir konu ve böyle bir şeyden dava açılabilirsiniz hakaret suçu olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,457
Üyeler
197,472
Son üye
Arda Ü.
Geri