Neler Yeni

itopya kargo

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
ismail derin
itopyadan ürün aldım 24/04/2020 bu tarihte kaç gün sonra elime ulaşır not kargo bursa ya gelicek

şuanda kargoya verilmedi daha ürün hazırlanıyor diyor

ÖNEMLİ !!!!! ARKADAŞLAR KARGO FİRİMASINA VEYA SİTEYLE ALAKALI KARALAMA YAPMAYALIM 3 5 HATALARI İLLAKİ OLABİLİR !!!!!!!

Son düzenleme:

tugberd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Tuğber Dabak
dostum benim 1 tane kapalı kutu ram im bile hala kargoya verilmedi benimkisi oyle sistem falan değil ben de 24 unde aldım hala bekliyorum. daha da çok bekleyeceğiz gibi gozukuyor

Tynxmega

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre can
itopyadan ürün aldım 24/04/2020 bu tarihte kaç gün sonra elime ulaşır not kargo bursa ya gelicek

şuanda kargoya verilmedi daha ürün hazırlanıyor diyor
Kankam virüs yüzünden çalışan personel sayıları yarının altında biraz gecikebilir :( ama en azından iyi yanından bak bir sistem almışsın biraz daha beklemekten zarar gelmez darısı başımıza 😀😊

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
ismail derin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum benim 1 tane kapalı kutu RAM im bile hala kargoya verilmedi benimkisi oyle sistem falan değil ben de 24 unde aldım hala bekliyorum. daha da çok bekleyeceğiz gibi gozukuyor
benimde aynı ürününüz hazırlanıyor diyor 24ünden beri bu arada hangi rem aldınız söyleyebilirmisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kankam virüs yüzünden çalışan personel sayıları yarının altında biraz gecikebilir :( ama en azından iyi yanından bak bir sistem almışsın biraz daha beklemekten zarar gelmez darısı başımıza 😀😊

keşke sistem olsa:(:( ama gerçekler mouse ve 8 senelik pcden hayla hayır geliyor:):):):cool: crysis2 yi ful grafiklerde açıyor intel celeron ama abimin pc yi sahiplendim şimdi

tugberd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Tuğber Dabak
Screen Shot 2020-04-30 at 19.08.27.png

bu ramleri aldım, aldım dediğim parasını ödedim ramler benim değiller :D iptal edebilirsem iptal edicem yoksa tuketici haklarına vericem

tugberd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Tuğber Dabak
benım iptal etmeme izin verseler iptal edecegım vatandan aldım başka ram adamlar cok guzel calısıyor valla dün sıparıs verdım bugun saat 5 gibi getirdiler hem anakart ı hem ram i.. depopark saolsun ekran kartımıda kargoya verdı pazartesı salı ulasacakmıs, vatanbılgısayar piyasaya gore 1000 tl lık bir urunde 70-75 tl daha pahalı ama hakedıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
ismail derin
benım iptal etmeme izin verseler iptal edecegım vatandan aldım başka RAM adamlar cok guzel calısıyor valla dün sıparıs verdım bugun saat 5 gibi getirdiler hem anakart ı hem RAM i.. depopark saolsun ekran kartımıda kargoya verdı pazartesı salı ulasacakmıs, vatanbılgısayar piyasaya gore 1000 TL lık bir urunde 70-75 TL daha pahalı ama hakedıyor

Orası öyle ama 190 tl lik fare 115 idi o yüzden ordan aldım

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Hocam şu süre zarfında 7-15 gün içerisinde elinize geçer. Bu toplam süre yani yarın da elinize geçebilir 1 hafta sonra da...

Top Bottom