Neler Yeni

itopya kargo

şu ne zaman kargoya verilir soruları baydı artık,
firmayı ara dostum. Yada sipariş verdiğin ürünün sayfasında yazar şu kadar iş günü sonra kargoya verilir diye. Lütfen forumu bu tür konular ile baymayın.

firmayı ara dostum. Yada sipariş verdiğin ürünün sayfasında yazar şu kadar iş günü sonra kargoya verilir diye. Lütfen forumu bu tür konular ile baymayın.
Dostum haklisin da seninde ürünün bu durumda olsa sende böyle olurdun adamın 1200tl sı kim bilir askıda kaldı + abdullah abi müdahale etmediği sürüce kimseye düşmez

Bakın güzel arkadaşlar iki adet siparişim bulunuyor biri 1358 biri 4999 sistem topluyorum ama sizden önce sipariş edenler olsun sokağa çıkma yasağı olsun bu gibi etkenler mevcut ki bir arakdaşımız çalışan sayısını da söyledi o yüzden pekte yaftalanmaya gerek yok Sabır erdemliktir sabreden derviş muradına ermiş bir yere kaçmıyor sonuç olarak film izleyin iki nefes alın günler geçtikçe elinize ulaşacaktır

3 gün içersinde verilir diyordu ve açsalar sorucam ama açmıyorlar ses gelmiyor diyorlar ama ses gidiyor bunlarda böyle işte not bu olay " hangi firima olduğunu söylemiyorum " karışıklık olmasın

Dostum haklisin da seninde ürünün bu durumda olsa sende böyle olurdun adamın 1200tl sı kim bilir askıda kaldı + abdullah abi müdahale etmediği sürüce kimseye düşmez
askıda kalmaz emin ol ürün gelir
zaten cuma-c.tesi ( çalışma günü= firma kapalı olacak ve ürün kargoya verilemeyecek.
Önümüzdeki hafta da muhtemelen verilir.
İtopya şöyle yapıyor. Ürünü sitede satışa çıkarıyorlar ama stoklarında olmuyor. 1-2 üründe başıma geldi. Stok var görünüyor ama yok. Firmadan talep ettik gelecek o zaman göndereceğiz diyorlar. Eğer böyle bir durum var ise ürünü teslim alması en az 10-15 gün sürecektir. Başıma geldi benim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 gün içersinde verilir diyordu ve açsalar sorucam ama açmıyorlar ses gelmiyor diyorlar ama ses gidiyor bunlarda böyle işte not bu olay " hangi firima olduğunu söylemiyorum " karışıklık olmasın
itopya ya ulaşmak cimer e ulaşmaktan zor dostum. Ellerine düştün mü yandın :(

ben ürünün değil paramın pesindeyim, iptal etmiyorlar anlamıyosun heralde? arıyosun 70 kisi var diyo 2 saat sürüyo. biz yandık baskalarıda mı yansın ? bu ne bencillik

itopyadan ürün aldım 24/04/2020 bu tarihte kaç gün sonra elime ulaşır not kargo bursa ya gelicek

şuanda kargoya verilmedi daha ürün hazırlanıyor diyor
ben hazır sistem pc aldım 4-5 gün içerisinde elime ulaştı fakat kargo bulunduğun şehre geldin mi gidip kendin almanı tavsiye ederim şubede çok bekletiyor ups kargo

ben ürünün değil paramın pesindeyim, iptal etmiyorlar anlamıyosun heralde? arıyosun 70 kisi var diyo 2 saat sürüyo. biz yandık baskalarıda mı yansın ? bu ne bencillik
1. konuşmalarınıza dikkat edin.
2. site üzerinden iptal talebi oluşturun ve bekleyin. Bu kadar basit.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,604
Üyeler
173,402
Son üye
Takozcuk
Geri