Dostum haklisin da seninde ürünün bu durumda olsa sende böyle olurdun adamın 1200tl sı kim bilir askıda kaldı + abdullah abi müdahale etmediği sürüce kimseye düşmezşu ne zaman kargoya verilir soruları baydı artık,
firmayı ara dostum. Yada sipariş verdiğin ürünün sayfasında yazar şu kadar iş günü sonra kargoya verilir diye. Lütfen forumu bu tür konular ile baymayın.
şu ne zaman kargoya verilir soruları baydı artık,
firmayı ara dostum. Yada sipariş verdiğin ürünün sayfasında yazar şu kadar iş günü sonra kargoya verilir diye. Lütfen forumu bu tür konular ile baymayın.
askıda kalmaz emin ol ürün gelirDostum haklisin da seninde ürünün bu durumda olsa sende böyle olurdun adamın 1200tl sı kim bilir askıda kaldı + abdullah abi müdahale etmediği sürüce kimseye düşmez
itopya ya ulaşmak cimer e ulaşmaktan zor dostum. Ellerine düştün mü yandın3 gün içersinde verilir diyordu ve açsalar sorucam ama açmıyorlar ses gelmiyor diyorlar ama ses gidiyor bunlarda böyle işte not bu olay " hangi firima olduğunu söylemiyorum " karışıklık olmasın
şu ne zaman kargoya verilir soruları baydı artık,
ben hazır sistem pc aldım 4-5 gün içerisinde elime ulaştı fakat kargo bulunduğun şehre geldin mi gidip kendin almanı tavsiye ederim şubede çok bekletiyor ups kargoitopyadan ürün aldım 24/04/2020 bu tarihte kaç gün sonra elime ulaşır not kargo bursa ya gelicek
şuanda kargoya verilmedi daha ürün hazırlanıyor diyor
1. konuşmalarınıza dikkat edin.ben ürünün değil paramın pesindeyim, iptal etmiyorlar anlamıyosun heralde? arıyosun 70 kisi var diyo 2 saat sürüyo. biz yandık baskalarıda mı yansın ? bu ne bencillik
SİPARİŞİN KARGOYA VERİLDİMİ ?dostum benim 1 tane kapalı kutu RAM im bile hala kargoya verilmedi benimkisi oyle sistem falan değil ben de 24 unde aldım hala bekliyorum. daha da çok bekleyeceğiz gibi gozukuyor
Arkadaşım sistemini 17 gün beklemişti ve yayın yapıyor sistemleitopyadan ürün aldım 24/04/2020 bu tarihte kaç gün sonra elime ulaşır not kargo bursa ya gelicek
şuanda kargoya verilmedi daha ürün hazırlanıyor diyor