Neler Yeni

itopya kargo

RmzDayi

80+ Silver
şu ne zaman kargoya verilir soruları baydı artık,
firmayı ara dostum. Yada sipariş verdiğin ürünün sayfasında yazar şu kadar iş günü sonra kargoya verilir diye. Lütfen forumu bu tür konular ile baymayın.

Kaan yılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Kaan yılmaz
firmayı ara dostum. Yada sipariş verdiğin ürünün sayfasında yazar şu kadar iş günü sonra kargoya verilir diye. Lütfen forumu bu tür konular ile baymayın.
Dostum haklisin da seninde ürünün bu durumda olsa sende böyle olurdun adamın 1200tl sı kim bilir askıda kaldı + abdullah abi müdahale etmediği sürüce kimseye düşmez

Hakan Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Hakan Batın Çimen
Instagram
batinvehakan
Steam
Lance ''Ryder'' Wilson
Bakın güzel arkadaşlar iki adet siparişim bulunuyor biri 1358 biri 4999 sistem topluyorum ama sizden önce sipariş edenler olsun sokağa çıkma yasağı olsun bu gibi etkenler mevcut ki bir arakdaşımız çalışan sayısını da söyledi o yüzden pekte yaftalanmaya gerek yok Sabır erdemliktir sabreden derviş muradına ermiş bir yere kaçmıyor sonuç olarak film izleyin iki nefes alın günler geçtikçe elinize ulaşacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
ismail derin

3 gün içersinde verilir diyordu ve açsalar sorucam ama açmıyorlar ses gelmiyor diyorlar ama ses gidiyor bunlarda böyle işte not bu olay " hangi firima olduğunu söylemiyorum " karışıklık olmasın

RmzDayi

80+ Silver
Dostum haklisin da seninde ürünün bu durumda olsa sende böyle olurdun adamın 1200tl sı kim bilir askıda kaldı + abdullah abi müdahale etmediği sürüce kimseye düşmez
askıda kalmaz emin ol ürün gelir
zaten cuma-c.tesi ( çalışma günü= firma kapalı olacak ve ürün kargoya verilemeyecek.
Önümüzdeki hafta da muhtemelen verilir.
İtopya şöyle yapıyor. Ürünü sitede satışa çıkarıyorlar ama stoklarında olmuyor. 1-2 üründe başıma geldi. Stok var görünüyor ama yok. Firmadan talep ettik gelecek o zaman göndereceğiz diyorlar. Eğer böyle bir durum var ise ürünü teslim alması en az 10-15 gün sürecektir. Başıma geldi benim
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 gün içersinde verilir diyordu ve açsalar sorucam ama açmıyorlar ses gelmiyor diyorlar ama ses gidiyor bunlarda böyle işte not bu olay " hangi firima olduğunu söylemiyorum " karışıklık olmasın
itopya ya ulaşmak cimer e ulaşmaktan zor dostum. Ellerine düştün mü yandın :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alperen Filiz
Ben 21inde bir ürün aldım 22sinde kargoya verildi 24ünde aldım bugün verildi 25inde aldim 27sinde verildi

tugberd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Tuğber Dabak

ben ürünün değil paramın pesindeyim, iptal etmiyorlar anlamıyosun heralde? arıyosun 70 kisi var diyo 2 saat sürüyo. biz yandık baskalarıda mı yansın ? bu ne bencillik

Natuzka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Furkan Durkaya
itopyadan ürün aldım 24/04/2020 bu tarihte kaç gün sonra elime ulaşır not kargo bursa ya gelicek

şuanda kargoya verilmedi daha ürün hazırlanıyor diyor
ben hazır sistem pc aldım 4-5 gün içerisinde elime ulaştı fakat kargo bulunduğun şehre geldin mi gidip kendin almanı tavsiye ederim şubede çok bekletiyor ups kargo

RmzDayi

80+ Silver
ben ürünün değil paramın pesindeyim, iptal etmiyorlar anlamıyosun heralde? arıyosun 70 kisi var diyo 2 saat sürüyo. biz yandık baskalarıda mı yansın ? bu ne bencillik
1. konuşmalarınıza dikkat edin.
2. site üzerinden iptal talebi oluşturun ve bekleyin. Bu kadar basit.

.cMc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sergen Camcı
Konuyu doğru yere açmak gerçekten çokmu zor

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
itopyadan ürün aldım 24/04/2020 bu tarihte kaç gün sonra elime ulaşır not kargo bursa ya gelicek

şuanda kargoya verilmedi daha ürün hazırlanıyor diyor
Arkadaşım sistemini 17 gün beklemişti ve yayın yapıyor sistemle 😔

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,391
Üyeler
160,842
Son üye
maxprint
Top Bottom