Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
22/04/2020 18:55:43 Tarihinde verdiğim sipariş 27/04/2020 17:10:17 Tarihinde kargo verilmişti.
1. konuşmalarınıza dikkat edin.
2. site üzerinden iptal talebi oluşturun ve bekleyin. Bu kadar basit.
Ne kadar basitmiş gibi siparişini iptal edin bekleyin diyosunuz, bence siz konusmalarınıza dikkat edin bir de yazdıklarımı iyi okumanızı tavsiye ederim, sipariş iptalini gerçekleştirdim reddedip beklemeye devam ediyorlar. Ne ürünü ne paramı ne de iade sürecini baslatıyorlar Ben bu parçaları oyun oynamak için değiş müşterilerimin işlerini yetiştirmek için sipariş ettim. Eğer ellerinde yoksa 20 tane stokta var yazmayacaklar.
Eğer yazıyorlarsa da gönderim süresi 10+ gün diye belirtecekler. Stokta diye belirtip 10 gün kargoya vermemek ne demek.
müşteri temsilcisini arıyorsunuz 75 kişi sırada bekliyor. Eğer bu yoğunluğa yetişemiyorlarsa ya adam alacaklar ya da bu kadar ürün satmayacaklar. ve ya ben 15 gün sonra veririm diyecekler kargoya. Sipariş eden kişi neyin ne olduğunu bilecek
İptal talebini reddetmek ne demek gerekçesi ne sebebi ne?
iptal işlemini zor bela gerçekleştirdim (yeni) o da saat 09:00 da arayarak. ki gene vardı onumde 10 kişi.
Eğer çok matah bir firma olsaydı sabahın 9 unda 10 kisi 15 kisi aramazdı ilk saniyesinde.
tahmini ödemeyide bekleriz bi 15 gün.
Ne kadar basitmiş gibi siparişini iptal edin bekleyin diyosunuz, bence siz konusmalarınıza dikkat edin bir de yazdıklarımı iyi okumanızı tavsiye ederim, sipariş iptalini gerçekleştirdim reddedip beklemeye devam ediyorlar. Ne ürünü ne paramı ne de iade sürecini baslatıyorlar Ben bu parçaları oyun oynamak için değiş müşterilerimin işlerini yetiştirmek için sipariş ettim. Eğer ellerinde yoksa 20 tane stokta var yazmayacaklar.
Eğer yazıyorlarsa da gönderim süresi 10+ gün diye belirtecekler. Stokta diye belirtip 10 gün kargoya vermemek ne demek.
müşteri temsilcisini arıyorsunuz 75 kişi sırada bekliyor. Eğer bu yoğunluğa yetişemiyorlarsa ya adam alacaklar ya da bu kadar ürün satmayacaklar. ve ya ben 15 gün sonra veririm diyecekler kargoya. Sipariş eden kişi neyin ne olduğunu bilecek
İptal talebini reddetmek ne demek gerekçesi ne sebebi ne?
iptal işlemini zor bela gerçekleştirdim (yeni) o da saat 09:00 da arayarak. ki gene vardı onumde 10 kişi.
Eğer çok matah bir firma olsaydı sabahın 9 unda 10 kisi 15 kisi aramazdı ilk saniyesinde.
tahmini ödemeyide bekleriz bi 15 gün.
eüer ürün zarar görmemiş ise Allaha havale edin yoksa kanser olursunuz ürünü geri gönder inceleme yapsınlar vs vs vsSONUNDA GELDİ AMA ÜRÜN PAKETİ YIRTILMIŞ VE EZİK GELDİ BU SÜREÇTE ÇOK RAHAT Bİ 15 20 DEFA TELEFONLA ARAMIŞIMDIR TOPLAMDA 12 13 GÜN SONRA ELİME ULAŞTI
seni çok iyi anlıyorum ve başıma geldi senin yaşadığın durum. İtopya bazı üzünlerde stoklu çalışan bir firma değil.
Oradan ekran kartı siparişi verdim. Oysa ki stokta yazıyordu. aldığım gün kargoya verilmedi dedim herhalde yoğun verilmedi. Sonra ki günde verilmedi. Bir sonra ki gün aradım o zamanlar çok sıra yoktu (8-10 kişi falan) dedim neden kargoya vermiyorsunuz. Bana verilen cevap ürünü firmadan tedarik aşamasındayız. Ama ürünün sipariş ekranında stokta var deniyor. Yine cevaben bazı ürünlerde bu şekilde çalışıyoruz dediler ve iptal ettirdim. Param ertesi gün geri iade olmuştu. O gün bu gündür itopyanın site linkine tıklamadım.
Bu günlerde itopya ile alakalı birçok duyum alıyorum. Paraları aldı ürünleri gönderemiyor. Batıyor, kaçıyor vs vs vs. Aslında battığı yok. Olan şey stokta gibi gösterip ürün tedarik edemiyor. Umarım en kısa zamanda sorununuz çözülür. Bir daha itopya ya bulaşmamanız dileğiyle.
Edit:
bir de bu sistem toplayanların hala neden itopyayı tercih ettiğini anlamış değilim. Sistemi topluyor millet sipariş veriyor ürünler gelmiyor millet itopyadan önce sistemi toplayana sövüyor. Demekki iyi ödenek veriyor"bu paragrafın sizinle alakası yok"