faceage
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 292
Servis sağlayıcısının olayı o turkcell turktelekom vs gibi bende bugün 60dk bekledim 3.sıraya gelince kapandıÖyle bir kural olabilir mi ya
Servis sağlayıcısının olayı o turkcell turktelekom vs gibi bende bugün 60dk bekledim 3.sıraya gelince kapandıÖyle bir kural olabilir mi ya
Hayır 47 dakika da kapandı.60 dakika olduğundan otomatik kapanmıştır ?
yok beaÖyle bir kural olabilir mi ya
Bende neden olumBence dolandırıcı diye yargılamanız yanlış çok kişi alışveriş yaptı olumlu da var olumsuz da ama dolandırıcı demek bence yanlış.
Ben 47. Dakika da bağlandım.Servis sağlayıcısının olayı o turkcell turktelekom vs gibi bende bugün 60dk bekledim 3.sıraya gelince kapandı
Kesinlikle o kadar satış yapıyorlar ve yeterli elemanları yok. Hem müşteri destek konusunda hem kargo konusunda sana 3 saatte cevap vermişler ama bana 1 gün oldu hala cevap vermediler ve bu kadar çok satış yapan bir firmanın haftasonu desteğinin olmamasını anlayamıyorum.Yeterli elemanları olmadığı için ve fazla satış yaptıkları için kargo süreçleri çok uzun
Acaba kargom 26 sında gelir mi .dKesinlikle o kadar satış yapıyorlar ve yeterli elemanları yok. Hem müşteri destek konusunda hem kargo konusunda sana 3 saatte cevap vermişler ama bana 1 gün oldu hala cevap vermediler ve bu kadar çok satış yapan bir firmanın haftasonu desteğinin olmamasını anlayamıyorum.
Firmanın sadece tek eksiği yetersiz elemanı. Çok fazla satış yapacağını tahmin edemediler sanırım en başta yavaş yavaş almaya başladılar. İnşallah daha da artar eğer müşteri hizmetleri ve montaj elemanları çoğalırsa kusursuz bir firma olur.Kesinlikle o kadar satış yapıyorlar ve yeterli elemanları yok. Hem müşteri destek konusunda hem kargo konusunda sana 3 saatte cevap vermişler ama bana 1 gün oldu hala cevap vermediler ve bu kadar çok satış yapan bir firmanın haftasonu desteğinin olmamasını anlayamıyorum.
Rahat ol kardeşim elbet gelir malın kalmaz ama geç gelir sadece. Geç gelsin güç gelmesin ona dikkat et sen.Acaba kargom 26 sında gelir mi .d
Bu sorunu çözmeden hep müşteri şikayetleri olacak ve kargo kapasitesini arttırması lazım anlaştığı firmayla. ona göre bak hepsiburadaya ertesi gün kargoda hatta bazen şu saatten önce alın bugün kargoda. itopya ne diyor kargo kapasitesi yok o zaman ona göre anlaşmanı yap. Müşteri hizmetleri ve montaj elemanları bayaa bir arttırırlarsa evet kusursuz bir firma olur. Şuan değil ama hatta o konuda çok kötü.Firmanın sadece tek eksiği yetersiz elemanı. Çok fazla satış yapacağını tahmin edemediler sanırım en başta yavaş yavaş almaya başladılar. İnşallah daha da artar eğer müşteri hizmetleri ve montaj elemanları çoğalırsa kusursuz bir firma olur.