Ana Konu İtopya Karne Kampanyası - Haziran 2022

Konsolla işim olmazdı, 2021 de XBOX Series S aldım, kullandım gamepad fena değildi, sonra performansı ve depolama kapasitesi yeterli gelmeyince 2022 de sattım. MSI gamepad modelleri de Xbox modeline çok benziyor, denemek lazım.
Sen yine iyi kullanmışsın ben 25 gün kullanıp satmıştım xss'i. Başlangıçta çok güzelde aldıktan sonra pek oyun açası gelmiyor. Pc'de çoğu oyunu oynadığım için konsolda aynı şeyler zevk vermemişti.

• Beğen
Reaksiyonlar: f0ze
Sen yine iyi kullanmışsın ben 25 gün kullanıp satmıştım xss'i. Başlangıçta çok güzelde aldıktan sonra pek oyun açası gelmiyor. Pc'de çoğu oyunu oynadığım için konsolda aynı şeyler zevk vermemişti.
Skyrim, mound blade warband, Battlefield V, Forza V filan oynamıştım, sarıyor ancak performansı benim için çok düşük denebilir. Konsolların daha çok gelişmesi lazım gibi...

Genelde böyle karne indirimi bayram indirimi vs sözde büyük indirimler büyük reklamların yaptığı etkinlikler çöp çıkıyor bununda öyle olacağını tahmin ediyorum.

Genelde böyle karne indirimi bayram indirimi vs sözde büyük indirimler büyük reklamların yaptığı etkinlikler çöp çıkıyor bununda öyle olacağını tahmin ediyorum.
Hiç belli olmaz son zaman iyi indirimler yapmaya başladı İtopya 40 sayfa ürün gösterip 1-2 sayfa alınacak gibi ürün çıkarsa da şaşırmamak lazım zaten çoğu şeyin fiyatında amlamsız bir şekilde arttırmış İtopya.

Son düzenleme:
biliydim böyle olacağını itopya öncede fiyatları absrüt bir şekilde arttırmıştı çünkü

Fena değil gibi
1654880725651.png

Sistem harici indirim yok gibi.

Abi bu nasıl indirim hiçbir ürün yok berbat her şey aşırı pahalı indirim söz konusu bile değil.

Geri