Şuan kullandığınız monitörler kaç inç?geçen yıl monitör ihtiyacım vardı 34 inc 144 va aoc monitörü 5.4 e mi ne satmışlardı fena kaçırmıştım başka bir şey hatırlamıyorum bir de philips 2k monitör vardı 6k ya ama o kasımda mıydı emin değilim başka bir şey yoktu
27Şuan kullandığınız monitörler kaç inç?
Gelecek ama İtopya özelinde baktığımızda normalde kasıma yakışır bir sistem yapmazlar. Vatan 11.11'de yine sistem indirimi yaparsa eğer işler değişir.@İsimbulamajim Hocam ne diyorsun istediğim sistem gelir mi peki bu kasımda
bence vatandan guzel bir hamle gelecekGelecek ama İtopya özelinde baktığımızda normalde kasıma yakışır bir sistem yapmazlar. Vatan 11.11'de yine sistem indirimi yaparsa eğer işler değişir.
Zaten onda gerçek %20 gelir Max %30 belki oda zor ama olabilir.bence vatandan guzel bir hamle gelecek
37 bınde tv sımdık 55 koymuslar ılana şaka gibiŞu trt bilmemnesi yüzünden vatan hafiften ürünleri geri çekmeye başlamış.Vatandan kasımda fazla bir şey beklemiyorum
Sadece sistemlere olması gereken zamı her şeye yaymışlar37 bınde tv sımdık 55 koymuslar ılana şaka gibi
trt bilmemnesi derkenŞu trt bilmemnesi yüzünden vatan hafiften ürünleri geri çekmeye başlamış.Vatandan kasımda fazla bir şey beklemiyorum
Mistik bir firma. Firmaya aynı anda sempati ve nefret besliyorum. Saçma bir fiyat politikası var.hani şu 850 TL lik klavyeyi indirim adı altında 1000 TL ' ye satan Itopya mı ?