Neler Yeni

🔥İndirim Havit Kasım İndirimleri

ConquerorXIV

80+ Gold

A_TURAN_A

80+ Bronze
Şu saat görüntü olarak çok şık, ekranı da amoledmiş. Ne diyorsunuz? Alınabilir mi?
Hocam bu bütçede daha iyisi veya alternatif öneriniz var mı?

Hocam artısı eksisi size göre neler? Alınır mı sizce? Daha iyisi var mı ufak tefek fiyat farkına
pro modelini almıştım kronik sorunlu bir modelmiş , hepsiburada yorumlarında çoğu kişide ekran açılmama olayı olmuş garantide düzeltmemiş. Ben sadece 1 hafta kullandım kayış kısmında ki dikiş kısımları biraz çıkmaya başladı iade talebi oluşturdum o bile onaylanmadı. Birde çok bir indirim yok şuan ben pro modelini 1600 liradan indirim koduyla 1070 liraya felan almıştım birkaç ay önce .
Mesaj otomatik birleştirildi:

800tl ye bu modeller de var
bu mollder yerine trendyolda ki qcy molderlleri daha mantıklı bence

ConquerorXIV

80+ Gold
pro modelini almıştım kronik sorunlu bir modelmiş , hepsiburada yorumlarında çoğu kişide ekran açılmama olayı olmuş garantide düzeltmemiş. Ben sadece 1 hafta kullandım kayış kısmında ki dikiş kısımları biraz çıkmaya başladı iade talebi oluşturdum o bile onaylanmadı.

bu mollder yerine trendyolda ki qcy molderlleri daha mantıklı bence
kronik sorun mu? ilk defa duydum ben bu saati tam 1 yıldır kullanıyorum. her gün açılmama derken always on displayden mi bahsediyorsun bilmiyorum ama mükemmel çalışıyor ayrıca kordonda 1 yıla göre nerdeyse yıpranma yok yani kullanan kişiye bağlı demek ki

A_TURAN_A

80+ Bronze
kronik sorun mu? ilk defa duydum ben bu saati tam 1 yıldır kullanıyorum. her gün açılmama derken always on displayden mi bahsediyorsun bilmiyorum ama mükemmel çalışıyor ayrıca kordonda 1 yıla göre nerdeyse yıpranma yok yani kullanan kişiye bağlı demek ki
her gün açılmama sorunu demedim ekran direkt açılmama sorunu oluyormuş hepsiburada tonla bu konuyla ilgili kötü yorum var belki size iyisi den gelmiştir. kordon olayında da 1 hafta normal şekilde kullandım herhangi extrem durum yoktu ona rağmen oldu belki de bana ayıplı mal geldi bilemiyorum.

ConquerorXIV

80+ Gold
her gün açılmama sorunu demedim ekran direkt açılmama sorunu oluyormuş hepsiburada tonla bu konuyla ilgili kötü yorum var belki size iyisi den gelmiştir. kordon olayında da 1 hafta normal şekilde kullandım herhangi extrem durum yoktu ona rağmen oldu belki de bana ayıplı mal geldi bilemiyorum.
baktım iyi yorum sayısı kötü yorumdan fazla yani bu çoğu elektronik üründe oluyor 10/1 sıkıntılı ürün denk gelebilir sonuçta çin malı ürün ve bu fiyata bu özellikte muadili yok, ekran açılmama always on displayden bahsediyorlar yani iyi çalışıyor bendeki tabi samsung ve apple saatlerde ki gibi zınk diye açılmasını bekleyemezsin millet bunu istiyor hem ucuz olsun hem iyi olsun saat zaten ekran ve pil avantajı vermiş daha ne yapsın hangi samsung ve apple saat 10 gün şarjı gidiyor? babaları 2-3 gün max yani

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,527
İsim
Mehmet Aslan
Şu ucuz duruyor kalitesi nasıl? Uzun süre kullanmayınca baya düşer mi ömrü
Benim McDodo nun klonu gibi , 200 lira gayet okey bir fiyat ya günü kurtarır , o fiyata polosmart gibi bim ürünleri falan var.

Halojey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Halil Sade
Instagram
https://www.instagram.com/halil_sade/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198075783
Twitter
HalilDss
Facebook
halil.sade.90
Benim McDodo nun klonu gibi , 200 lira gayet okey bir fiyat ya günü kurtarır , o fiyata polosmart gibi bim ürünleri falan var.
Bu ürün type c den şarj olup birde type c den telefonu şarj edebiliyor mu?

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,527
İsim
Mehmet Aslan
Saati kullanan var mı ? Amoled ekran varmış.

A_TURAN_A

80+ Bronze
baktım iyi yorum sayısı kötü yorumdan fazla yani bu çoğu elektronik üründe oluyor 10/1 sıkıntılı ürün denk gelebilir sonuçta çin malı ürün ve bu fiyata bu özellikte muadili yok, ekran açılmama always on displayden bahsediyorlar yani iyi çalışıyor bendeki tabi samsung ve apple saatlerde ki gibi zınk diye açılmasını bekleyemezsin millet bunu istiyor hem ucuz olsun hem iyi olsun saat zaten ekran ve pil avantajı vermiş daha ne yapsın hangi samsung ve apple saat 10 gün şarjı gidiyor? babaları 2-3 gün max yani
Yorumların hepsini okumamışsınız always on displayden bahsetmiyorlar direkt ekran açılmıyor diyorlar extra olarak kayış kalitesin ayrılma olmasın dan bağlantı kopmasından da bahsetmişler. İyi yorum olanı da fazla demişsiniz ama yorum yapanarın 4 te 1 i yorumlarda şikayetçi. Ben zaten samsung kalitesi bekliyorum demedim fiyatına göre değmeyeceği düşüncesindeyim 1.600 lira saate verip bozuk çıkma olasılığı varsa hiç almam . Bu benim görüşüm ,almak isteyene hayırlı olsun ben şimdiden uyarmış olayım ama.

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Ensar Polat
Şu saat görüntü olarak çok şık, ekranı da amoledmiş. Ne diyorsunuz? Alınabilir mi?

Alıntıyı görüntüle

bende amoled ekranı için aldım gerçekten güzel güneş altında bile güzel gözüküyor ve pili bağlantı yapmazsan 10 gün gidiyor

daha iyisi olduğunu sanmıyorum ekran ve pil avantajı var, iki model de premium gözüken ve hissetiren güzel saatler
Hangi kamera ile çektiniz çok güzel çekmiş

ConquerorXIV

80+ Gold

Hangi kamera ile çektiniz çok güzel çekmiş
samsung m52 ile tabi nası çektiğin önemli parlaklığı biraz kıstım ki ekrana yansıma yapmasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,911
Üyeler
161,161
Son üye
Kayradecnn
Top Bottom