🔥İndirim İtopya Kasım İndirimleri Başladı!

hemde 28 miş :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İndirimde bu 2 si var hangiis daha iyi alcam direk 400 TL fark var değermi
pivot olanı yani gigabyte yi al

yılmaz abim yine büyüklüğünü göstermiş yılmaz abem yılmaz abem yayıncıları aldırır sağlık olsun

Millet flash bellek ne yapacaksa indirim gibi indirim😀😀

Trenyol-hb-n11deki küçük çaplı teknoloji mağazaları bile bunları 3e katlar indirim konusunda.Bunlarınki fuzuli laf kalabalığı.

itopya klasiği oldu artık. indirim adı altında kasım kampanyası adı altında indirim yok. azıcık indirim olanlarda genel kitleye hitap etmeyen şeyler. bu nasıl bişeydir ya. hadi geçen sene miningle boğuşuyorduk şişikti fiyatlar eee bu sene hiçbişey yok. n'alaka @itopya.com ben 7500f 7600 gibi güncel işlemcilerde, güncel f/p ekran kartlarında gerçekçi indirim yaparsın diye bekliyordum, sen incehesapın gaminggecesini bile geçemedin. harbi çok saçma.

aoc monitör hariç gerçek indirim yok, oda kasım indirimlerinden önce 5k olmuştu

Bu siteden bir cacık olmaz. Burak Şolt mudur nedir onun sistemi geçen hafta 60binTl idi. Dün 70bin TL oldu. 4 günde 10k fiyat yükselttiler :)). Şuan indirim dedikleri kasalara da baktım. İndirim başlamadan önceki fiyatlarla aynı. 70Kya 4070li sistem alacağıma gider Vatandaki 56kya 4090lı sistemi alırım.

Arkadaşlar hepiniz haklısınız indirime dair hiç bir şey yok ben yine de paylaştım belki takip ettiğiniz bir ürün var ise karşılaştırırsınız diye.

Geri