İtopya kulaklık indirimleri

arisaka

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,799
Sonunda bu ROG Delta'yı aldıracaksınız bana.
Dolar 8 TL iken bundan daha pahalıydı.

Sonunda bu ROG Delta'yı aldıracaksınız bana.
Dolar 8 TL iken bundan daha pahalıydı.
Ben dayanamadım aldım :) herkes çok övüyor kulaklığı. 2019 da yılın en iyi kulaklığı seçilmiş sanırım

Ben dayanamadım aldım :) herkes çok övüyor kulaklığı. 2019 da yılın en iyi kulaklığı seçilmiş sanırım
Ya bende Cloud Alpha S var. Zaten yakın kalitedeler. Ama klavye ve fare ROG. Hem de bu kulaklık bazen beni sinir ediyor, ondan istiyorum ben de. Ama bunu sat, onu al vs. uğraştırıyor. Bakayım pazartesi alırım belki diye düşünüyorum.

Ya bende Cloud Alpha S var. Zaten yakın kalitedeler. Ama klavye ve fare ROG. Hem de bu kulaklık bazen beni sinir ediyor, ondan istiyorum ben de. Ama bunu sat, onu al vs. uğraştırıyor. Bakayım pazartesi alırım belki diye düşünüyorum.
Bende yaklaşık 4-5 yıldır cloud silver kullanıyorum artık cızırtı falan gelmeye başlamıştı. Geçen hafta cloud 2 aldım dip ses sorunu vardı beğenmedim iade ettim. Almışken biraz daha para ekleyip daha kaliteli bisey alayım diye rog delta rgb sipariş verdim

Kimisi kulaklık pek uzun ömürlü değil demiş.
Ses kalitesi iyi, görünüş iyi ama malzeme kalitesi pek iyi değil sanki. Var mı kullanan burada? Sipariş geçecektim de aklıma takıldı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,501
Üyeler
191,115
Son üye
lowLevel
Geri