İtopya mı gaming gen tr mi

Mono :)

80+
Reaksiyon skoru
3
Yakınımda ikisininde mağazası var itopya çok pahalı gaming gen trden almak istiyorum yanlış mı karar veriyorum acaba ?

Yakınımda ikisininde mağazası var itopya çok pahalı gaming gen trden almak istiyorum yanlış mı karar veriyorum acaba ?
İtopya bu aralar sıkıntı yaratıyor diyorlar hazır sistemlerde bozuk ürün fln çıkıyormuş yada montajı eksik yapıyorlarmış. Hangisi ucuzsa ona git ikiside bilindik yerler

gamingentr candır

çizik dolu sıvı soğutmayı sıfır diye bana satıp zorla ürünü kabul ettirmeye çalışan gaming geni tercih etmektense itopyayı eğlerim tavsiyem itopyandan alman.

ikiside sektörde saygın şirketlerdir

İtopya bu aralar sıkıntı yaratıyor diyorlar hazır sistemlerde bozuk ürün fln çıkıyormuş yada montajı eksik yapıyorlarmış. Hangisi ucuzsa ona git ikiside bilindik yerler
arkadaş bu sıkıntılar bi bana mı çıkmadıya . Bozuk çıkan mousu aynı gün 7-8 ay sonra arıza yapan klavyemi 2 günde değiştirdiler . Birçok farklı alışverişim daha oldu hiçbir sıkıntı yaşamadım . Şans işi herhalde

arkadaş bu sıkıntılar bi bana mı çıkmadıya . Bozuk çıkan mousu aynı gün 7-8 ay sonra arıza yapan klavyemi 2 günde değiştirdiler . Birçok farklı alışverişim daha oldu hiçbir sıkıntı yaşamadım . Şans işi herhalde
Forumda 3 4 defa karşıma çıktı ondan yazdım yoksa bizde biliyoruz itopyanin iyi bir yer olduğunu

2sinden de alabilirsin. Hangisi uygunsa

gaming.gen ben memnun kaldım hocam tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,170
Üyeler
184,114
Son üye
betabeyaz
Geri