Hayır, vermiyorsunYakınımda ikisininde mağazası var itopya çok pahalı gaming gen trden almak istiyorum yanlış mı karar veriyorum acaba ?
İtopya bu aralar sıkıntı yaratıyor diyorlar hazır sistemlerde bozuk ürün fln çıkıyormuş yada montajı eksik yapıyorlarmış. Hangisi ucuzsa ona git ikiside bilindik yerlerYakınımda ikisininde mağazası var itopya çok pahalı gaming gen trden almak istiyorum yanlış mı karar veriyorum acaba ?
çizik dolu sıvı soğutmayı sıfır diye bana satıp zorla ürünü kabul ettirmeye çalışan gaming geni tercih etmektense itopyayı eğlerim tavsiyem itopyandan alman.Yakınımda ikisininde mağazası var itopya çok pahalı gaming gen trden almak istiyorum yanlış mı karar veriyorum acaba ?
arkadaş bu sıkıntılar bi bana mı çıkmadıya . Bozuk çıkan mousu aynı gün 7-8 ay sonra arıza yapan klavyemi 2 günde değiştirdiler . Birçok farklı alışverişim daha oldu hiçbir sıkıntı yaşamadım . Şans işi herhaldeİtopya bu aralar sıkıntı yaratıyor diyorlar hazır sistemlerde bozuk ürün fln çıkıyormuş yada montajı eksik yapıyorlarmış. Hangisi ucuzsa ona git ikiside bilindik yerler
Forumda 3 4 defa karşıma çıktı ondan yazdım yoksa bizde biliyoruz itopyanin iyi bir yer olduğunuarkadaş bu sıkıntılar bi bana mı çıkmadıya . Bozuk çıkan mousu aynı gün 7-8 ay sonra arıza yapan klavyemi 2 günde değiştirdiler . Birçok farklı alışverişim daha oldu hiçbir sıkıntı yaşamadım . Şans işi herhalde
işte 3-4 defa karşına çıkıyorsa 3-4bin defa da çıkmıyor o da varForumda 3 4 defa karşıma çıktı ondan yazdım yoksa bizde biliyoruz itopyanin iyi bir yer olduğunu