Merhaba arkadaşlar, birkaç sefer konusunu açmıştım AOC 24G2SPU/BK monitörünü İtopya üzerinden satın aldım indirimle 4000 TL civarına geldi. Fakat maalesef ölü pikseli geçtim ekran içinde panelde çizik ve aşırı derecede göze batan ışık süzmesi olduğu için kargo elime ulaştıktan 7 gün sonra yani bugün iade oluşturup yurtiçi kargoya teslim ettim. Forumdaki arkadaşlar İtopya'nın değişim ve garanti sürecinin çok dertli olduğunu sağolsunlar bana bildirdikleri için iade formuna kesin bir dille değişim ve garanti istemiyorum en kısa sürede ücretin ayıplı mal olması sebebiyle tarafıma iade edilmesini istiyorum diye not düştüm. Başına bu durumlar gelen arkadaşlar nasıl bir yol izlemem gerektiğini bundan sonraki süreçte bana anlatırsa çok sevinirim. Yeni bir monitör alacağım kampanyalı paramın iadesine ihtiyacım var uzun bir süre beklememek için ne yapmalıyım?
Olan olayları tek tek güncelleyerek size sunacağım bakalım İtopya iade konusunda gerçekten forumlarda anlatıldığı kadar kötü mü yoruyor mu...
Olan olayları tek tek güncelleyerek size sunacağım bakalım İtopya iade konusunda gerçekten forumlarda anlatıldığı kadar kötü mü yoruyor mu...