Úrsula Corberó
80+ Bronze
Bu philips mouse daha ne kadar düşücek .d
Hep aynı fiyatta ellerinde kalmış muhtemelenBu philips mouse daha ne kadar düşücek .d
Aslında bunlardan alıcan toplu satıcan 100 lirayaHep aynı fiyatta ellerinde kalmış muhtemelen
https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-gtx-1650-d6-low-profile-4gb-gddr6-128-bit-ekran-karti/ bu karttan bahsediyorsun değil mi?Dediğin fiyat çok iyi ama bu fiyata başka msi asus gigabyte göremedim hiçbir yerde yani marka olarak en iyi ürün bu şu anda
Aynı fiyata bile satamazsın benceAslında bunlardan alıcan toplu satıcan 100 liraya
Ben 2 tane aldım tam alıcı buldum fiyatını yine 50'ye çektiler adamda almaktan vazgeçti yapmış olduğum en kötü yatırım olabilirAslında bunlardan alıcan toplu satıcan 100 liraya
NT be hocamBen 2 tane aldım tam alıcı buldum fiyatını yine 50'ye çektiler adamda almaktan vazgeçti yapmış olduğum en kötü yatırım olabilir
Bugün paranın tamamına hisse almasaydım alacaktım, arkadaşı aradım 2000 lira gönder diye gönderdi stok bitti. Hayırlı olsun.Son kalan viewsonic monitörü aldım. İyi mi ettik kötü mü bilemedim
uygun fiyata verebilirimBugün paranın tamamına hisse almasaydım alacaktım, arkadaşı aradım 2000 lira gönder diye gönderdi stok bitti. Hayırlı olsun.