Neler Yeni

İtopya paramı iade etmiyor. Hakkımı nerede arayabilirim?

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Selamlar İtopyadan bir ürün aldım, ancak aldıktan birkaç dakika sonra vazgeçtim ve iade ettim. Günler geçmesine rağmen herhangi bir işlem yok. Aradım 72 saatte iade edilir dediler ama 5-6 gün geçti tık yok. Hakkımı nerede arayabilirim?

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2,10 iş günü içinde iade edilir denildi mailde bana. Bekle o sebeple. Üstüne konamazlar endişelenme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Niye endişelenmeyim ki. Sonuçta kargolanmış veya işlem yapılmış bir ürün değil. Bir dakika sonra iptal edilmiş bir ürün. Kaç gün geçti neyin incelemesi bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.

Niye endişelenmeyim ki. Sonuçta kargolanmış veya işlem yapılmış bir ürün değil. Bir dakika sonra iptal edilmiş bir ürün. Kaç gün geçti neyin incelemesi bu
Hocam bende de öyle oldu
10dk sonra iade ettim 1 hafta civarı beklemiştim.

Farway

80+ Silver
Elinde sonuçta faturan vardır bekle 2 3 gün daha olmadı tüketici hakem heyetine başvuru yap.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Selamlar İtopyadan bir ürün aldım, ancak aldıktan birkaç dakika sonra vazgeçtim ve iade ettim. Günler geçmesine rağmen herhangi bir işlem yok. Aradım 72 saatte iade edilir dediler ama 5-6 gün geçti tık yok. Hakkımı nerede arayabilirim?
10 günde iade ediyorlar merak etme

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ahmet
en geç 1 haftaya kadar iade olur ne meraklısınız abartmaya. amerikan başkanını da devreye sok

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Berkay BABUCCU

sen ürünü alım talep ettiğin an banka parayı aktarma işlemi yapar.senin icin iade bir tuş ama bankadaki işlem ayni olmuyor.Endiselenme çünkü paran geri gelecek bende iade yaptım 5 güne geldi.Biraz sabredeceksin yapacak başka bir şeyin yok

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
sen ürünü alım talep ettiğin an banka parayı aktarma işlemi yapar.senin icin iade bir tuş ama bankadaki işlem ayni olmuyor.Endiselee çünkü paran geri gelecek bende iade yaptım 5 güne geldi.Biraz sabredeceksin yapacak başka bir şeyin yok
Ya birader ilk defa alışveriş yapmıyoruz ne cahil adamlarsınız. @omer_loopus başta bu boş olmak üzere. Amazon, Gaming gen, gamegaraj hepsinde benzer olay oldu 1 günde iade ettiler. Burda niye olmadı diyoruz dalga geçmeye çalışan mı dersin, firma avukatı mı dersin ne ararsan var. Ben böyle müşteri portföyü görmedim

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Berkay BABUCCU
Ya birader ilk defa alışveriş yapmıyoruz ne cahil adamlarsınız. @omer_loopus başta bu boş olmak üzere. Amazon, Gaming gen, gamegaraj hepsinde benzer olay oldu 1 günde iade ettiler. Burda niye olmadı diyoruz dalga geçmeye çalışan mı dersin, firma avukatı mı dersin ne ararsan var. Ben böyle müşteri portföyü görmedim
Dostum hayatında ilk kez alışveriş yapmıyorsan gelip niye ağlıyorsun burda. Ürünün parası iade edilecek bu olağan bir durum firmanın aksaklığı veyahut yoğunluğu.Gelmiş konu açmışsın insanlar paranın iade edileceğini yaşadıklarını söylüyor gelmiş boş boş atar yapıyorsun.Sabahın 10'unda çocuk avutuyoruz resmen.Burda 100000 mesaj dahi atsan firma sana o parayı atana kadar bekliceksın bir şikayetin varsa bir daha siteden alışveriş yapmazsın buraya yazman bir şeyi değiştirmiyor. Anlayamadığın nokta orası.!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,038,155
Üyeler
164,626
Son üye
ouzkn7
Top Bottom