Neler Yeni

İtopya paramı iade etmiyor. Hakkımı nerede arayabilirim?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Selamlar İtopyadan bir ürün aldım, ancak aldıktan birkaç dakika sonra vazgeçtim ve iade ettim. Günler geçmesine rağmen herhangi bir işlem yok. Aradım 72 saatte iade edilir dediler ama 5-6 gün geçti tık yok. Hakkımı nerede arayabilirim?
Koskoca firma merak etme sıkıntı çıkmaz arkadaşlar 2-10 gün yazmış 10.günün sonunda 11.günün başlangıcı tekrar bakın.Firmadan firmaya iade süreleri değişir.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Selamlar İtopyadan bir ürün aldım, ancak aldıktan birkaç dakika sonra vazgeçtim ve iade ettim. Günler geçmesine rağmen herhangi bir işlem yok. Aradım 72 saatte iade edilir dediler ama 5-6 gün geçti tık yok. Hakkımı nerede arayabilirim?
Ürün gönderilme kargolama bile olmasa karşı tarafa aktarılan para var sonuçta para senden çıkmış tekrar kartına iade olması gerekiyor ve bu süreç karttan karta bankadan bankaya kurumdan kuruma göre değişiyor bu süreç 2 günde de olur gerekir ise 15 günde de zaten bayram çıkışından ötürü ve hafta sonlarını bu günlere eklemeyeceksin iş günleri içinde yatırılır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok geç. Yani gamegarajda aynı durumu yaşadım. Adamlar 30 dakika içinde iade etri
Aldıktan 1-2 dakika sonra iade etmekte ne bileyim ve başka yerlerde de aynı durumu yaşamak yıpratırsin cidden kendini para iadesini beklerken veya hemen vazgeçerek ki her zaman aynı süreç olacak diye bir şey yok 10 gün sonra da yatar paran şimdiden kolaylıklar

Son düzenleme:

Benten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammed selim

Otoya işlemi iade etse bile bankanın geri ödeme yapması uzun surer

Alikose01

80+ Bronze
hafta içi düşer genelde, ama 5-6 gün yine iyi, incehesap benim iademi 3 ay da ödemişti, oda 30 kez arama ile ancak.

Top Bottom