İtopya Playstation 5

Bence ona rağmen pahalı.
hepsiburada gibi firmalarda satılan bilkom garantili ps5 ürünlerinin yorumlarını okudum ama baya bi şikayet vardı, bence itopya gibi güvenilir satıcılardan alınarak akılda şüphe kalmaması daha iyi

İTOPYA YA NEYE GÖRE GÜVENİYON MESELA REİS . Benim 4 saat kullandığım işlemciyi değişim yada iade almadı . abd ye gönderdi :) bende iade ve değişim yapmayınca mahkemeye verdim tebligat gidince aradılar .yeni ürün verelim dediler :) yok dedim intel bi üst modeli gönderdi memnuniyet için :)avukat ücreti ödediler boş yere bide

teknodeposundan alabilirsin 20.5 fiyatı var. Ps5 ler ilk 2 yıl içinde kolay kolay bozulmuyor bu yüzden garantinin pek önemi yok. Kolda drift çıkınca zaten teknodeposu gibi yerler tamirini veya sıfırını veriyorlar

İTOPYA YA NEYE GÖRE GÜVENİYON MESELA REİS . Benim 4 saat kullandığım işlemciyi değişim yada iade almadı . abd ye gönderdi :) bende iade ve değişim yapmayınca mahkemeye verdim tebligat gidince aradılar .yeni ürün verelim dediler :) yok dedim intel bi üst modeli gönderdi memnuniyet için :)avukat ücreti ödediler boş yere bide
ben hiçbi şekilde mağduriyet yaşamadığım için güveniyorum mesela

Yav ne garantiymiş arada ki farka değmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,205
Üyeler
174,072
Son üye
canweb
Geri