Neler Yeni

İtopya RAMler bozuk çıktı!!!

louis bloom

80+ Silver
arkadaş bu itopyanin ramleri niye hep bozuk çıkıyor? bu DA nin sistemlerde de bozuk çıktı bi cok ram. sistemi 2 aydir ram yok diye kullanamiyordum ramleri aldim simdide bozuk cikti kafayi yiyeceğim. İade alirlar mi veya degisim nasil hallediliyor bilen yardimci olabilir mi ? 13000 HATA çıktı:D sinirden kafayi yiyeceğim

memtest86 :
B50B75D6-EE27-41B9-BA78-9F6F6BC24F17.jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrica bana samsung b die cip dediler hynix çıktı abi bu itopyadan bir daha alışveriş yaparsam namert olayım ahlaksiz saticilar

Son düzenleme:

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,071
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
6400 TL fayda değil.. Geri iade edebilirsiniz sanırım.

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6400 TL fayda değil..
parasina da lanet olsun 2 aydir sistemi kullanamiyordum cikan olaya bak ya kafayi yiyecegim simdi bir de ariza tespiti icin firmaya gonderilmesini falan bekleyecegim sifir ramde 13.000 hata nedir allah askina ya.. onu gectim adamlar bana satarken Samsung B Die cipli dedi Hynix cikti bu nedir ya

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,071
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
parasina da lanet olsun 2 aydir sistemi kullanamiyordum cikan olaya bak ya kafayi yiyecegim simdi bir de ariza tespiti icin firmaya gonderilmesini falan bekleyecegim sifir ramde 13.000 hata nedir allah askina ya.. onu gectim adamlar bana satarken Samsung B Die cipli dedi Hynix cikti bu nedir ya
Ballistix Max tercih edin hocam.

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ballistix Max tercih edin hocam.
hocam iade kabul ederlerse aliriz etmezlerse mecburen degisim yapacaklar. her seyi gectim ulan niye yalan soyluyorsunuz samsung b die diye bakiyorum programda hynix yaziyor ya hadi ona da eyvallah abi bozuk ram nedir o kada rpara veriyoruz su sistemi bi kullanamadim biktim beklemekten ya itopya guvenilir diye aliyoruz adamların 10 dediginden 9 u yanlis

Kadir_1987

80+ Silver
arkadaş bu itopyanin ramleri niye hep bozuk çıkıyor? bu da nin sistemlerde de bozuk çıktı bi cok ram. sistemi 2 aydir ram yok diye kullanamiyordum ramleri aldim simdide bozuk cikti kafayi yiyeceğim. İade alirlar mi veya degisim nasil hallediliyor bilen yardimci olabilir mi ? 13000 HATA çıktın:D sinirden kafayi yiyeceğim

memtest86 :
Alıntıyı görüntüle

ayrica bana samsung b die cip dediler hynix çıktı abi bu itopyadan bir daha alışveriş yaparsam namert olayım ahlaksiz saticilar

Tanınan kişilere para yedirip adlarını duyurmasalar çoğu 5 para etmez firmalar zaten.
İmkanları olduğu için reklamı da iyi yaptıkları için ve herkes 1 kere meraktan alsa zaten 2.satış'a ihtiyacı olmayacağı için de böyle sorumsuzlukları rahatlıkla yapabiliyorlar.
Uzun lafın kısası mağazaya gidin iade edin ve paranızı alıp başka yerden alın.
İtopya'dan almaya mecbur musunuz ?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,071
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
hocam iade kabul ederlerse aliriz etmezlerse mecburen degisim yapacaklar. her seyi gectim ulan niye yalan soyluyorsunuz samsung b die diye bakiyorum programda hynix yaziyor ya hadi ona da eyvallah abi bozuk ram nedir o kada rpara veriyoruz su sistemi bi kullanamadim biktim beklemekten ya itopya guvenilir diye aliyoruz adamların 10 dediginden 9 u yanlis
Adamlar tam olarak detay bilemezler. Detayı forumdakiler bilir.

Hefn

80+
Hocam illa ki sorun olmuş olabilir, daha ortada sonuç yok iken İtopya'ya saçma sapan yıkıcı eleştiri yapmanız saçmalık.

louis bloom

80+ Silver
Tanınan kişilere para yedirip adlarını duyurmasalar çoğu 5 para etmez firmalar zaten.
İmkanları olduğu için reklamı da iyi yaptıkları için ve herkes 1 kere meraktan alsa zaten 2.satış'a ihtiyacı olmayacağı için de böyle sorumsuzlukları rahatlıkla yapabiliyorlar.
Uzun lafın kısası mağaza gidin iade edin ve paranızı alıp başka yerden alın.
İtopya'dan almaya mecbur musunuz ?
hocam ben itopya guvenilirdir diye ordan aldim iade kabul ederlerse daha ordan çöp almam 2 aydir kullanmayi bekledigim sistemin ramlerinin cipi yanlis cikiyor bana satarken denenin harici bir cip cikiyor ek olarak ramler bozuk çıkıyor

Indra881

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Baha
Ram'in modeli nedir bu arada? merak ettim

louis bloom

80+ Silver
Hocam illa ki sorun olmuş olabilir, daha ortada sonuç yok iken İtopya'ya saçma sapan yıkıcı eleştiri yapmanız saçmalık.
hocam neyi sacmalik allah aşkına. adamlara dedim ki samsung b die cip garanti var mi bunda ozellikle ondan dolayi bu ramleri aldim hynix cikti ona da eyvallah dedim simdide ramler bozuk cikti o kadar para veriyoruz biz bu ürünlere 2 ay beklesigim sistemi simdi 2 hafta daha bekleyeceğim o da iade olursa muhtemelen degisim olur

Ram'in modeli nedir bu arada? merak ettim
G.Skill Trident Z Neo (2x16) 32GB 3600MHz CL14

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
memtest bazen yanlış gösterebiliyor, özellikle son zamanlarda. bios vb kaynakli problemlerden de hata görünebiliyor sistemde, bios güncel değilse güncelle. herhangi bir mavi ekran vs veya donma alıyor musun bu arada?

samsung b-die belediyenin dagittigi bir çip değil bu arada, öyle garanti vermeleri efsanevi(!) bir hamle. :D xpg veya kingston ram vs aldiysan genelde hynix çıkar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,023
Üyeler
165,268
Son üye
bill
Top Bottom