İTOPYA + RMA SERVİS REZİLLİĞİ

ilk başta seçenek sunup sonrasında senin talebini yerine getirmeyip sana yeni ürün gönderiyorsa sıkıntıymış. bu durumda dava açarsan muhtemelen haklı bulunursun.
tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünürsen dmleşelim ben bu konularda hakimim sana yardımcı olabilirim
teşekkür ederim hocam yarın mesai saatleri içinde son bi kez daha servise ulaşmaya çalışıcam eğer sonuçlanamazsa sonum thh gibi gözüküyor size ulaşırım sağ olun şimdiden

Ücret iadesi yapmak yerine muadil gönderip işin içinden çıkmaya çalışıyorlar kasadan eksilmesin hesabı

Onların muadil diye verdikleri de alt model oluyor. Seçimlik hakları yasa tüketiciye vermiş satıcıya değil. Kafalarına göre iş yapıyorlar. Kalem pil dahi almam dedim aha bugün indirim lexar 1700 diye başlık açılmış itopyayı gördüm kapattım sayfaya girmedim bile. Allah bildiği gibi yapsın.

2 sene önce aldığım klavyem bozulduğu için garantiye göndermiştim. 1,5 yıl geçmişti aradan 200 TL ye aldığım klavye diğer sitelerde 1200 TL civarındaydı değişim onaylandı muadil vermeyip para iadesi yapmak için 40 takla attılar sonrada muadil adı altında saçma sapan bir klavye önerdiler. Kabul etmedim 6 aya yakın süre THH bekledim haklı çıktım. THH ile uğraşmayın diye arayıp farklı modeller sundular. Yakın ürünler olduğu için uğraşmamak adına kabul etmiştim.

Ücret iadesi yapmak yerine muadil gönderip işin içinden çıkmaya çalışıyorlar kasadan eksilmesin hesabı
firmalar işine hangisi gelirse onu yapar hocam bundan bir kaç yıl önce enflasyonun tavan yaptığı dönemde de firmalar muadil ürün vermemek için kırk dereden su getirirdi. çünkü o zamanlar 10 liraya aldığın ürün bir yıl sonra 50 liraya çıkıyordu

2 sene önce aldığım klavyem bozulduğu için garantiye göndermiştim. 1,5 yıl geçmişti aradan 200 TL ye aldığım klavye diğer sitelerde 1200 TL civarındaydı değişim onaylandı muadil vermeyip para iadesi yapmak için 40 takla attılar sonrada muadil adı altında saçma sapan bir klavye önerdiler. Kabul etmedim 6 aya yakın süre THH bekledim haklı çıktım. THH ile uğraşmayın diye arayıp farklı modeller sundular. Yakın ürünler olduğu için uğraşmamak adına kabul etmiştim.
Ben senin yerinde olsam burunlarını sürtmek için sonuna kadar köklerdim

cidden reziller bir ürünü satıpta arkasında durmamak rezillikten başka bir şey değil müşteri memnuniyeti namına hiçbir ideolojileri yok

Bir çok firma öyle hocam satana kadar satana kadar 40 takla atıyorlar sonra satış sonrası destek 0 yazıklar olsun

ben beklerdim hocam. ayriyetten bilirkişi ücreti ödememek için sana başka ürün teklifi yapmışlar

Klavye ihtiyacım olduğu için o zamanlarda tam sürece hakım olmadığım için çekindim

Öneri degil ekleme yapacagım. servisten gelen monitörü sana kırık getirmezlerse öpte başına koy :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,448
Üyeler
183,837
Son üye
mambaout
Geri