İtopya Servis süresi

SmhDiff!

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
199
Arkadaşlar bildiğiniz üzere çoğu V4.5'un ramleri bozuk çıktı. Ben de 28 Şubat günü kargoya verdim 1 martta kargo itopyaya ulaştı. Sadece ram değişecek yani bu kadar uzun sürmesi normal mi sizce aranızda hiç servise sistem gönderen oldu mu? Bu arada pc ye format atarlar mı acaba çünkü bayağı oyun indirmiştim testleri yapmak için

Servis süreleri min 7 gündür normal şuanda sadece sizin cihazınız yok Berki 100 lerce cihaz var farklı sorunları olan sıra sıra yapıyorlardır

Servis süreleri min 7 gündür normal şuanda sadece sizin cihazınız yok Berki 100 lerce cihaz var farklı sorunları olan sıra sıra yapıyorlardır
Anladım olabilir. Peki sistem tamir edilip kargoya verilince bilgilendirilecek miyim acaba kargo takip numarası falan atacaklar mı

Ramleri nasıl test edebilirim hocam. bende de 4.5 var şu zamana kadar bi sıkıntı yaşamadım ama bi sıkıntı varsa öğrenmek iyi olur

Anladım olabilir. Peki sistem tamir edilip kargoya verilince bilgilendirilecek miyim acaba kargo takip numarası falan atacaklar mı
Normal şartlarda söylemeleri gerek SMS ile ama itopya nasıl oluyor bilmiyorum
Post automatically merged:

Ramleri nasıl test edebilirim hocam. bende de 4.5 var şu zamana kadar bi sıkıntı yaşamadım ama bi sıkıntı varsa öğrenmek iyi olur
Memtest86 ile yapabilirsin YouTube izleyerek bilgi edinebilirsin

Sıkıntı yoksa iyi. Bu arada sorun memtest de çıkmıyor. Bir arkadaşın memtesti güzel sonuç vermesine rağmen onun pc de siyah ekran veriyodu

Geri