Neler Yeni

İtopya Sigma Rules Kasa

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mustafa Kademoğlu
İTOPYA Bir daha asla alışveriş yapmayacağım sitedir.Bir kasa aldık temmuz ayından beri ekran kartı sorunu yaşıyoruz.Gönderiyoruz yanlış adrese geri gönderiyorlar kartı.İtopya ya da Teknik servise de kendi beyanları yüzünden hem mail hem telefonla adres burası dedim.Hala aynı durum söz konusu.İtopya ile konuşuyorum yanlış adres olduğu için bulunduğu adresten biz aldırıp teknik servise göndericez dediler.Bugün haber almak için aradım çıkan beyefendi adres değişikliği yapamıyorsunuz.İl de değiştirseniz sürekli fatura adresinize gider.Belirtsenizde bir şey değişmez dedi.İtopyadan alışveriş yaparken fatura adresinize dikkat edin.İş sebebiyle başka bir yere taşınırsınız bir şey olur başkasına gider ürününüz.Sahipte çıkmıyorlar.Müşteri temsilcilerinin bir dedikleri diğer dediklerini de tutmuyor.

Kasa şu şekilde
I3 10105f işlemci
MSI rx 6500xt ekran kartı
MSI h410m-b anakart
Goodram 3200 8gb x2 RAM
MLD M300 500gb m2 ssd
Power Boos VK-P3301B 500W psu lu kasa

Kartı ilk gönderdim bakmadan istanbula geri gönderdiler 300 lira kargo bayıldım.Daha sonra taktım sorun devam ediyor.Tekrar gönderdim Wattman hatası dediler iade değişim raporu çıktı değişim istedim.0 kart gönderdiler.0 kart bana geldi nasıl olduysa.Onu taktım 2 gün sonra aynı problem başladı gönderdim.Sorun yok diyip yine bakmadan istanbula gönderdiler.Aradım dedim böyle böyle siz bana adres değişikliği yaptırttınız hem itopya üstünde hem teknik servis üstünde istanbuldan kartın alınıp teknik servise gönderileceği söylendi.Sonrasında aradım beyanları değişti böyle bir uygulamamız yok dendi.Fatura üzerime de değil dava açamıyorum.Var mı bir önerisi olan?

Stamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yusuf İrtegün
Aynı sistemi bende aldım. Kartta yaşadığın sorun neydi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mustafa Kademoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wattman dedim ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mustafa Kademoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu nihayet çözebildim sorun anakarttaki xmp den kaynaklanıyor kapatıldığında hiçbir problem gözükmüyor ama tam olarak neyden kaynaklandığınıda anlayamadım xmp çalıştırınca driverlar siliniyor wattman yaşatıyor değişik bir şey belki birine yardımcı olur diye yazıyorum buraya

Top Bottom