İtopya Sipariş İptali

geçmiş olsun sizede
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

biliyorum fakat itopyanın instagramını takip ederseniz insanların kargo beklemekten öte dertleri ayrı ben burada sabırsız durumuna düşürdüm indirimlere 1-2 hafta kala büyük bir işe kalkışmaları müşteri hizmetlerinde 1 saat bekletilmem normal gibi gelebilir fakat insanlar alışık değil bugün itopyadan bir şey alan insan hadi bugün mouse umu değiştireyim diye almıyor
sağol hocam benim amacım ekstra kargo ücreti vermemekti 10 tl mouse için 15 tl kasa için ayrı ayrı ödemeyim dedim siparişi iptal edene kadar kasa mouse fiyatı arttı (mouse önceden söylemiştim kasa sonradan)

Mouse vatanda aynı fiyatta kasayı kurtaramadık 😅

Mouse vatanda aynı fiyatta kasayı kurtaramadık 😅
vallaha ben 489 a aldım 519 olmuş ama stok git gel oluyor bu mouse u almak için 3 gün pc başından kalkmadım şakasız sürekli f5 yaptım mouse evet uygun geldi ama ya gider başka yerden alırım pişman oldum pc de arkadaşlar bekliyor oyunlara giremiyorum hevesle alıyor yarın kargolanır öbür gün gelir diye yok 1.5 hafta daha bekleyeceğiz biz Amazondan alsaydık daha kısa sürede gelirdi :D

büyük iş denilen olayda depo ve şube açmaları indirimden sonra açılabilir mesela hem onlarında kafası rahat olur bugün şaka gibi 80 kişi vardı sırada müşteri hizmetlerinde 5 kişiyle koca müşteri hizmetleri yönetilirmi ya 1 saat bekledim
Ufak bir mantık ile normal zaman içerisinde yeten bir işçileri varsa adamlar neden indirimlere yetişebilmek için bu sayıyı yükseltsin :D

Ufak bir mantık ile normal zaman içerisinde yeten bir işçileri varsa adamlar neden indirimlere yetişebilmek için bu sayıyı yükseltsin :D
müşteri hizmetlerini geçtim hadi normal zamanda yeter diye sizce 1.5 hafta kala depo taşımak ve mağaza açmak doğru bir fikirmi şuan itopyaya isyan eden ben değilim binlerce insan var instagramına bakarsanız anlarsınız kargoları aşırı geciktirdiler diye bunun sebebi işte bu depo ve mağaza mevzusu gereği yoktu bence

vallaha ben 489 a aldım 519 olmuş ama stok git gel oluyor bu mouse u almak için 3 gün PC başından kalkmadım şakasız sürekli f5 yaptım mouse evet uygun geldi ama ya gider başka yerden alırım pişman oldum PC de arkadaşlar bekliyor oyunlara giremiyorum hevesle alıyor yarın kargolanır öbür gün gelir diye yok 1.5 hafta daha bekleyeceğiz biz Amazondan alsaydık daha kısa sürede gelirdi :D
incehesaptan klavye söyledim 1 saat bile olmadan mesaj geldi ürününüz kargolandı diye aklım fikrim şaştı

müşteri hizmetlerini geçtim hadi normal zamanda yeter diye sizce 1.5 hafta kala depo taşımak ve mağaza açmak doğru bir fikirmi şuan itopyaya isyan eden ben değilim binlerce insan var instagramına bakarsanız anlarsınız kargoları aşırı geciktirdiler diye bunun sebebi işte bu depo ve mağaza mevzusu gereği yoktu bence
inşallah parasal mevzularıda geciktirmezler :mad:

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar iyi geceler itopyadan asus rog pugio 2 mouse unu aldım almaz olaydım 4 gündür bir mouse u göndermek bu kadarmı zor hevesim kaçtı birsürü insan mağdur 2 haftadır bekleyen fakat asıl sorum şu. Alırken hevesle aldım fakat 4 gündür kargolanmayınca iptal etsemmi düşüncesi geldi. Siparişi iptal etsem para ne kadar günde geçer lütfen daha önce sipariş iptali yapmış olan yazarsa sevinirim :)
bende de aynısı olmuştu. Paranın verilmesi 3-4 gün sürmüştü. toplamda 1 haftamı yemişti. Çok yavaş gönderiyorlar.

incehesaptan klavye söyledim 1 saat bile olmadan mesaj geldi ürününüz kargolandı diye aklım fikrim şaştı
işte durum bu bence doğruya doğru itopya bana daha çok güven veriyor incehesaptan çünkü incehesap sanal mağazacılık bugün itopyadan kasa alsan bozuk çıksa itiraz etse gidersin mağazasının kapısına olayını çıkarırsın. Ama burada itopyayı savunmaya geçen arkadaşlara diyorum sizce YILDA 1 KEZ GELEN BU HERKESİN PARASINI HAZIR TUTTUĞU indirimde itopyanın kargolarla değilde depo, mağaza ve sponsorlu olduğu insanlara rtx 3000 serisi getirme peşinde yayıncılar beklemez :)

inşallah parasal mevzularıda geciktirmezler :mad:
baya gecikicek bence çünkü siz iptal ettiğinizde iptal olmuyormuş önce talebi onaylayacaklar ki bunlara vakit harcamaz itopya gider yayıncılara rtx sistem toplar:ROFLMAO:

bende de aynısı olmuştu. Paranın verilmesi 3-4 gün sürmüştü. toplamda 1 haftamı yemişti. Çok yavaş gönderiyorlar.
siz 3-4 gün içinde mi aldınız şu dönem içinde yoksa önceden mi

işte durum bu bence doğruya doğru itopya bana daha çok güven veriyor incehesaptan çünkü incehesap sanal mağazacılık bugün itopyadan kasa alsan bozuk çıksa itiraz etse gidersin mağazasının kapısına olayını çıkarırsın. Ama burada itopyayı savunmaya geçen arkadaşlara diyorum sizce YILDA 1 KEZ GELEN BU HERKESİN PARASINI HAZIR TUTTUĞU indirimde itopyanın kargolarla değilde depo, mağaza ve sponsorlu olduğu insanlara rtx 3000 serisi getirme peşinde yayıncılar beklemez :)

baya gecikicek bence çünkü siz iptal ettiğinizde iptal olmuyormuş önce talebi onaylayacaklar ki bunlara vakit harcamaz itopya gider yayıncılara rtx sistem toplar:ROFLMAO:
kendileri kaybetti kasa psu + mouse alıcaktım hiçbirini ordan almadım şimdi mouse u vatandan klavyeyi incehesaptan alıyorum kasayıda amazondan veya başka bi yerden bekliyorum ordan asla almam şu anda

Valla diyecek bir şey yok

siz 3-4 gün içinde mi aldınız şu dönem içinde yoksa önceden mi
Nisan ayıydı. Şimdi daha da çok sürer herhalde.

kendileri kaybetti kasa psu + mouse alıcaktım hiçbirini ordan almadım şimdi mouse u vatandan klavyeyi incehesaptan alıyorum kasayıda amazondan veya başka bi yerden bekliyorum ordan asla almam şu anda
vallaha bende itopyada bir sorun çıkmadı şu saate kadar klavye monitör aldım klavye aldım verildi bir sonraki gün geldi bayram indirimlerindende monitör aldım akşamına verildi arefe bayram derken bayram bitti akşamına geldi şu saate kadar seviyordum hee 1 gecikmedende siteyi bırakmam ama sorguluyorum NEDEN? Neden efsane cuma zamanında depo taşır mağaza açıyorsunuz tepki alacaktınız gecikmelerden ve aldıda bolca

Geri