Neler Yeni

İtopya Sipariş Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Onur Toprak
Dostlar selamlar, 3 gün önce İtopya Sitesinden MSI ARMOR RX570 marka ekran kartı sipariş ettim. 3 iş günü içerisinde kargoya vereceklerini söylediler ve umarım yarın verirler. Şimdi size sormak istediğim bu siteden bu dönemlerde yani bu zamanlarda sipariş veren oldu mu çünkü şikayet var sitesine baktığımda 10 gündür kargoya verilmesini bekleyen kişiler var. Gerçekten bu kadar geç kargoya verilme durumu var mı varsa bu durum ne kadar sürer lütfen cevaplarsanız sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Hüseyin
Son 2 haftada 5 sipariş verdim hepsi tek parça ürünler. Kimi 3 günde kimi 5 günde kargoya verildi. Yoğunlar ve kargolar kotaları dolunca ürün alamıyor. Normal karşılıyorum üründe sorunsuz teslimat olduğu sürece şu dönemlerde gecikme önemli değil.

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Dostlar selamlar, 3 gün önce İtopya Sitesinden MSI ARMOR RX570 marka ekran kartı sipariş ettim. 3 iş günü içerisinde kargoya vereceklerini söylediler ve umarım yarın verirler. Şimdi size sormak istediğim bu siteden bu dönemlerde yani bu zamanlarda sipariş veren oldu mu çünkü şikayet var sitesine baktığımda 10 gündür kargoya verilmesini bekleyen kişiler var. Gerçekten bu kadar geç kargoya verilme durumu var mı varsa bu durum ne kadar sürer lütfen cevaplarsanız sevinirim.
Sistem almadığın için 3 günde veririz demeleri doğrudur

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
Ben de pazartesi sabahı saat 10 da sipariş verdim. Yarın inşallah verilir diye umuyorum tek parça montajsız siparişim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Onur Toprak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de pazartesi sabahı saat 10 da sipariş verdim. Yarın inşallah verilir diye umuyorum tek parça montajsız siparişim.
Son 2 haftada 5 sipariş verdim hepsi tek parça ürünler. Kimi 3 günde kimi 5 günde kargoya verildi. Yoğunlar ve kargolar kotaları dolunca ürün alamıyor. Normal karşılıyorum üründe sorunsuz teslimat olduğu sürece şu dönemlerde gecikme önemli değil.
Dostlar hızlı cevaplarınız için teşekkürler ama işte evimi taşıyacağım haftaya o yüzden erken gelmesi şart. Müşteri hizmetleri berbat durumda hat bile düşmüyor o yüzden sabırsızlıkla bekliyorum umarım en geç cuma gününe kadar kargoya verilir.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
27 Mayısta sistem özelleştirilmiş sistem sipariş ettim.
Dün kargoya verildi, yarın veya pazartesi elimde olacağını düşünüyorum sistemin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
Dostlar hızlı cevaplarınız için teşekkürler ama işte evimi taşıyacağım haftaya o yüzden erken gelmesi şart. Müşteri hizmetleri berbat durumda hat bile düşmüyor o yüzden sabırsızlıkla bekliyorum umarım en geç cuma gününe kadar kargoya verilir.
Bu rahatlık aslında şundan geliyor para tak diye hesaplarına geçtiği için rahat davranıyorlar kargoda. Parası hesabına geçmeyen bir satıcıdan sipariş ver bakalım anında kargoya veriyorlar müşteri alsında onay versin param hesabıma gelsin diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Hüseyin
Müşter hizmetlerini araman yoğunluk yaratmandan başka bi işe yaramaz dostum. Sırayla ürünler gönderiyorlar arayınca öne çekmezler yani.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Beyler, Bayanlar anlayın artık şunu Allah aşkına, YOĞUNLUK VAR!

22/04/2020 18:55:43 Tarihli siparişim 27/04/2020 17:10:17 Tarihinde kargoya verildi.

Top Bottom