Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopya şiparişlerin gözükmemesi..

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
yavuz bulut
Kral bankadan parayı çektiyse dekontun var zaten korkma ben daha itopyada siparişi alıp stok yok dedini gormedim bazen parçalar bitiyor bir üst modelini takıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 hafta standart. Eğer yaşadığın yer biraz kırsalsa veya yoğunluk varsa 2 hafta oluyor genelde
Kral bankadan parayı çektiyse dekontun var zaten korkma ben daha itopyada siparişi alıp stok yok dedini gormedim bazen parçalar bitiyor bir üst modelini takıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 hafta standart. Eğer yaşadığın yer biraz kırsalsa veya yoğunluk varsa 2 hafta oluyor genelde
Umarim dedigin gibi olur dostum cok cok fazla ugrastim alabilmek icin zaten iptal ederlerse de arastirmaya devam edecegim bence iptal etmemeleri gerek

seza66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Seza
Bendede durum ayni siparis verdim parayi onayladim sayfadan attı siparişlerimde birsey gözükmüyor ama para cekilmis ürün gelmezde pazartesi para iade edilcekse 2 günluk zararimida karsilasinlar belki ben baska yerden siparis vericem baska firsatlar kacirdim 2 gün parama el koymaya ne haklari var

dajjal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
cengiz
bi gelişme varmı arkadaşlar bende hala gözükmüyor maile de yanıt yok

seza66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Seza
Müşteri hizmetlerine baglanan varmi

erdi1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
DanteBrasi
Ben aradim muhasebe birimiyle görüşüp bilgi vericez dediler

seza66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Seza
Ben aradim muhasebe birimiyle görüşüp bilgi vericez dediler
Arkadas aradi sistemde ürününüz gözüküyor dediler elinize geçer aksam siparişlerime düşer demisler ben hala bağlanmaya çalışiyorum 😭

erdi1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
DanteBrasi
Arkadas aradi sistemde ürününüz gözüküyor dediler elinize geçer aksam siparişlerime düşer demisler ben hala bağlanmaya çalışiyorum 😭
Arkadasindami para cekilmisti ve siparislerimde gozukmuyordu

seza66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Seza
Arkadaşlar 74 dakika bekleyip bağlandım durumu anlattim aksam 6 ya kadar belli olur dediler siparişleri yavas yavaş sisteme giriyorlarmis herhangi bir sorun olursa dönüş yapacaklarmis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,755
Üyeler
161,747
Son üye
Skrks
Top Bottom