Neler Yeni

İtopya şirketin ilgisizliği

rebelmoves

80+ Bronze
fature kesilmiştir ve siz iptal istediğinizi belirtirseniz fatura iptali gerçekleşir. Tekrar almak istiyorsanız tekrar ödeme yapıp yeni fatura kesilmeli bir yanlışlık yok ortada

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ahmet
Sen bakkala gidiyorsun bakkalda bir tane çikolata kalmış onu alıyorsun ama başka bir şey alıcağın için bırakıyorsun sonra diğer şeyleri aldıktan sonra çikolata almaya gidiyorsun çikolata yok napıcaksın bakkalcıya o adamı çağırın çikolatamı geri versin mi diyeceksin?
Olayı sen anlamamışsın galiba

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
İtopya biraz ilgisiz anlaşılan diğer insanların yorumlarına göre de ama her böyle büyük mağazalarda bu sıkıntılar yaşanıyor zaten yapıcak bir şey yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Örneğe bak be 😂😂
En iyi kolay bir örnek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olayı sen anlamamışsın galiba
Hayır bal gibi de anladım istersen örneği bir daha oku.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ahmet
Neden iptal ediyorsun ? ve sonra yine aynı şeyi almaya çalışıyorsun ?
Yanlışlıkla iptal ettim. Durumuda izah ettim iptalimi geri çekmek istedim. İlgilenmediler. Veya başındaki müşeti temsilcisi ilgisizdi. Yetkiliye bağlanıcaksın dedi bağlamadı.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
ürün siparişinde bulundum kredi kartı tek çekim olarak. Yanlışlıkla iptal ettim siparişi. Bugün aradım durumu izah ettim. Bana şöyle söyledi bizim yapabileceğimiz bir şey yok. İtopya çalışanları işlerini hakkını vermiyor. Yetkili kişiye bağlatçam sizi dedi. Bağlatma hatta bekletti. Böyle rezillik yok.
kardeşim kb ama senin ne değerin var iptal etmissin başkası almış aynı parayla fazla para mı verdin de torpil yapsınlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ahmet
kardeşim kb ama senin ne değerin var iptal etmissin başkası almış aynı parayla fazla para mı verdin de torpil yapsınlar
Ne alakası var. Ürünü sipariş ettim tek çekim olarak. Kimsenin kapması söz konusu değil ürün stokta sürüsüyle var.

Gl0ve

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Yusuf Kadir ORAL
Kanka Yayıncılara güvenmeyip Sikayetvar'a baksaydın vazgeçerdin zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ahmet
dogru adamda seni bekliyecekti kanka aynen
itopya sana satamaz ise başkasına satıcak
Anlamadın galiba sipariş ettim parasını verdim diyorum. Niye beklicek adam tek çekim yaptım yanlışlıkla iptal ettim diyorum.

Top Bottom