ITOPYA SİSTEM GELİYOR GALİBA

Proletarya

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
941
Storye göre sistem geliyor sanırım

Ekler

• Screenshot_20220215_131226_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20220215_131226_com.instagram.android.jpg
    634.7 KB · Hit: 221
Ayın sistemini yeni yaptılar. Ne geliyor ola ki

Kesin piyasadan daha pahalı boş Bi sistemdir. 17 bin liraya 1660 super li falan.

Geçen biri yazmıştı, ''sistem çıkarıyorlar, hiçbir bilgi yok'' diye. Harbi adam haklı. Sistem çıkacak önceden özelliklerini yazsanıza. Bu Türk'ler çok çakal.

11bine 3050ye razıyım valla, umarım güzel bir şey yaparlar da umudum yok

Geçen biri yazmıştı, ''sistem çıkarıyorlar, hiçbir bilgi yok'' diye. Harbi adam haklı. Sistem çıkacak önceden özelliklerini yazsanıza. Bu Türk'ler çok çakal.
Aga özelliklerini geçtim, insanlar ekran kartından tahmin yapmasın diye kapatmışlar kasanın içini. Tepki göstermemiz lazım

Birkaç gün önce 11k ya 1660 super sistem satıldı gaming.gen üzerinden bakalım nasıl bir sistem gelecek fiyatlar aşağı yönlü iniyor hazır sistemlerde. Ekran kartı stoklarının arttığı da ortada

Storye göre sistem geliyor sanırım
parçaları tek tek toplayıp kendiniz kurun sisteminizi arkadaşlar
biraz hesap araştırması yaptığınızda bu tip hazır sistem satan sitelerden daha uyguna geldiğini anlarsınız

Aga özelliklerini geçtim, insanlar ekran kartından tahmin yapmasın diye kapatmışlar kasanın içini. Tepki göstermemiz lazım
Kesinlikle katılıyorum. Bu iş saçma bir hal almış durumda. Sürekli ürün almaya teşvik ediyorlar. Ben alsam mı diye düşünürken başkası çat diye alıyor. Aslında o da mağdur oluyor bende. İnsanları yarışa sokuyorlar ki çok düşünmeden alsınlar. Algı oluşuyor, ben almasam başkası alacak şeklinde. Üstelik çoğu indirimler de hakkını vermiyor.

Aga itopya bu sistem toplama olayını başlatan ilk sitelerden ve böyle kampanyalar yapması da sizin yararınıza istemezse yapmaz tepki göstermek nedir anlamadım yani, bütün özelliklerini gösterse al satçısı miningcisi tetikte bekler kesin alma kararı verir ama ihtiyacı olan adam bekler ona göre alır bileşenlerini bilmese bile. Bir de gördüğüm kadarıyla en f/p sistemleri itopya yapıyor ama şu sıralar fiyatlar pek uygun olmuyor o kısımda hak veriyorum size.

Ben stok olaylarının da bu şekilde satın almaya teşvik nedeniyle ayarlandığını düşünüyorum.

Aga itopya bu sistem toplama olayını başlatan ilk sitelerden ve böyle kampanyalar yapması da sizin yararınıza istemezse yapmaz tepki göstermek nedir anlamadım yani, bütün özelliklerini gösterse al satçısı miningcisi tetikte bekler kesin alma kararı verir ama ihtiyacı olan adam bekler ona göre alır bileşenlerini bilmese bile. Bir de gördüğüm kadarıyla en f/p sistemleri itopya yapıyor ama şu sıralar fiyatlar pek uygun olmuyor o kısımda hak veriyorum size.
sinerji, itopya,gaming farketmez. bu tarz yayıncı sistemleri yapılmasa kimse ucuza pc alamaz. bekler o ucuzlasın bu ucuzlasın diye tek tek toplasın.uzun hikaye. eminim hepsi şu an sitelerinde yayınlanan sistemleri de satıyordur zaten. hangi siteye bakarsak 3-5 sistemden başkası pahalı denilen sistemlerdir. misal herkes 2060 13 k diye laf söyledi. bakıyorum en uygun 2060 lı sistem 14,5 mesela.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,427
Üyeler
184,626
Son üye
moltisanti.
Geri