Proletarya
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 941
bayadır sessiz itopya bakalım nasıl döneceklerAyın sistemini yeni yaptılar. Ne geliyor ola ki
Aga özelliklerini geçtim, insanlar ekran kartından tahmin yapmasın diye kapatmışlar kasanın içini. Tepki göstermemiz lazımGeçen biri yazmıştı, ''sistem çıkarıyorlar, hiçbir bilgi yok'' diye. Harbi adam haklı. Sistem çıkacak önceden özelliklerini yazsanıza. Bu Türk'ler çok çakal.
parçaları tek tek toplayıp kendiniz kurun sisteminizi arkadaşlarStorye göre sistem geliyor sanırım
Kesinlikle katılıyorum. Bu iş saçma bir hal almış durumda. Sürekli ürün almaya teşvik ediyorlar. Ben alsam mı diye düşünürken başkası çat diye alıyor. Aslında o da mağdur oluyor bende. İnsanları yarışa sokuyorlar ki çok düşünmeden alsınlar. Algı oluşuyor, ben almasam başkası alacak şeklinde. Üstelik çoğu indirimler de hakkını vermiyor.Aga özelliklerini geçtim, insanlar ekran kartından tahmin yapmasın diye kapatmışlar kasanın içini. Tepki göstermemiz lazım
sinerji, itopya,gaming farketmez. bu tarz yayıncı sistemleri yapılmasa kimse ucuza pc alamaz. bekler o ucuzlasın bu ucuzlasın diye tek tek toplasın.uzun hikaye. eminim hepsi şu an sitelerinde yayınlanan sistemleri de satıyordur zaten. hangi siteye bakarsak 3-5 sistemden başkası pahalı denilen sistemlerdir. misal herkes 2060 13 k diye laf söyledi. bakıyorum en uygun 2060 lı sistem 14,5 mesela.Aga itopya bu sistem toplama olayını başlatan ilk sitelerden ve böyle kampanyalar yapması da sizin yararınıza istemezse yapmaz tepki göstermek nedir anlamadım yani, bütün özelliklerini gösterse al satçısı miningcisi tetikte bekler kesin alma kararı verir ama ihtiyacı olan adam bekler ona göre alır bileşenlerini bilmese bile. Bir de gördüğüm kadarıyla en f/p sistemleri itopya yapıyor ama şu sıralar fiyatlar pek uygun olmuyor o kısımda hak veriyorum size.