Sabırlı ol gardaşım kargolarlar elbetMerhaba salı sipariş verilmiş sistem cuma oldu kargoya çıkmadı aradım bugün sordum montaj bitti pazartesi'ye kadar kargolanır dedi iş günü bugün son ama bugün verirlermi acaba?
benim değil sistem arkadaşımın kardeşine aldık sorup duruyor odaSabırlı ol gardaşım kargolarlar elbet
kartaldan kargoya çıkıyor bende kartaldayım aynı gün gelmez dimi yine de gidicek transfer merkezine ordan şubeye falan sonraki gün gelir gelse demuhtemelen bugün veya yarına kargolanır pazartesiye de gelir
Bugün faturalandiriliyor yazmış benim sipariş, bakalım bekliyoruzMerhaba salı sipariş verilmiş sistem cuma oldu kargoya çıkmadı aradım bugün sordum montaj bitti pazartesi'ye kadar kargolanır dedi iş günü bugün son ama bugün verirlermi acaba?
Valla aynı şekilde Salı günü bende hazır sistem sipariş verdim, verdiğim gün hazırlanmaya başladı. Bugün aradım montaj ve test aşamasında, 3/5 gün içerisinde elinize ulaşır diye bir yanıt verdiler.Merhaba salı sipariş verilmiş sistem cuma oldu kargoya çıkmadı aradım bugün sordum montaj bitti pazartesi'ye kadar kargolanır dedi iş günü bugün son ama bugün verirlermi acaba?
aynen yüksek ihtimalbenim değil sistem arkadaşımın kardeşine aldık sorup duruyor oda
Mesaj otomatik birleştirildi:
kartaldan kargoya çıkıyor bende kartaldayım aynı gün gelmez dimi yine de gidicek transfer merkezine ordan şubeye falan sonraki gün gelir gelse de
Bugün vermezlerse yarın veririrler, eninde sonunda verecekler.Merhaba salı sipariş verilmiş sistem cuma oldu kargoya çıkmadı aradım bugün sordum montaj bitti pazartesi'ye kadar kargolanır dedi iş günü bugün son ama bugün verirlermi acaba?
yukarıyı okumadın galiba. benim değil sistem arkadaşımın kardeşine aldık sorup duruyor odaKendimi de işin içine katarak söylüyorum.Biz çok sabırsız bir milletiz.Satıcıya sistemi denemesi için zıt,pıt arayarak fırsat vermiyoruz.Adamlar sistemi monte edip deneyecek,kargo için saracak ve en önemlisi sadece biz varmış gibi davranmaktan vazgeçelim.
Bizde yeğenime aldık oda öyle sorup duruyordu.Sonuçta sağ salim geldi.yukarıyı okumadın galiba. benim değil sistem arkadaşımın kardeşine aldık sorup duruyor oda
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu şekilde şuanda montaj falan bitmiş dediler bana bugün bekliyoruz işte faturalandırma falan hiçbişe görünmüyo. teşekkürler ilgilenenlere.
Alıntıyı görüntüle