Neler Yeni

İtopya Sistemi Ne Zaman Kargolar

Ysuflix

80+ Gold
Merhaba salı sipariş verilmiş sistem cuma oldu kargoya çıkmadı aradım bugün sordum montaj bitti pazartesi'ye kadar kargolanır dedi iş günü bugün son ama bugün verirlermi acaba?

Ursa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Ahmet Telli
Merhaba salı sipariş verilmiş sistem cuma oldu kargoya çıkmadı aradım bugün sordum montaj bitti pazartesi'ye kadar kargolanır dedi iş günü bugün son ama bugün verirlermi acaba?
Sabırlı ol gardaşım kargolarlar elbet :D

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,758
İsim
Kerem Çavuş
muhtemelen bugün veya yarına kargolanır pazartesiye de gelir

Ysuflix

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sabırlı ol gardaşım kargolarlar elbet :D
benim değil sistem arkadaşımın kardeşine aldık sorup duruyor oda
Mesaj otomatik birleştirildi:

muhtemelen bugün veya yarına kargolanır pazartesiye de gelir
kartaldan kargoya çıkıyor bende kartaldayım aynı gün gelmez dimi yine de gidicek transfer merkezine ordan şubeye falan sonraki gün gelir gelse de

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Volkan
Bugün faturalandiriliyor yazmış benim sipariş, bakalım bekliyoruz

Westovic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Nacar
Valla aynı şekilde Salı günü bende hazır sistem sipariş verdim, verdiğim gün hazırlanmaya başladı. Bugün aradım montaj ve test aşamasında, 3/5 gün içerisinde elinize ulaşır diye bir yanıt verdiler.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,758
İsim
Kerem Çavuş
benim değil sistem arkadaşımın kardeşine aldık sorup duruyor oda

kartaldan kargoya çıkıyor bende kartaldayım aynı gün gelmez dimi yine de gidicek transfer merkezine ordan şubeye falan sonraki gün gelir gelse de
aynen yüksek ihtimal

121709

80+ Silver
Bugün vermezlerse yarın veririrler, eninde sonunda verecekler.

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
Kendimi de işin içine katarak söylüyorum.Biz çok sabırsız bir milletiz.Satıcıya sistemi denemesi için zıt,pıt arayarak fırsat vermiyoruz.Adamlar sistemi monte edip deneyecek,kargo için saracak ve en önemlisi sadece biz varmış gibi davranmaktan vazgeçelim.

Ysuflix

80+ Gold
Kendimi de işin içine katarak söylüyorum.Biz çok sabırsız bir milletiz.Satıcıya sistemi denemesi için zıt,pıt arayarak fırsat vermiyoruz.Adamlar sistemi monte edip deneyecek,kargo için saracak ve en önemlisi sadece biz varmış gibi davranmaktan vazgeçelim.
yukarıyı okumadın galiba. benim değil sistem arkadaşımın kardeşine aldık sorup duruyor oda

bu şekilde şuanda montaj falan bitmiş dediler bana bugün bekliyoruz işte faturalandırma falan hiçbişe görünmüyo. teşekkürler ilgilenenlere.

Son düzenleme:

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
yukarıyı okumadın galiba. benim değil sistem arkadaşımın kardeşine aldık sorup duruyor oda

bu şekilde şuanda montaj falan bitmiş dediler bana bugün bekliyoruz işte faturalandırma falan hiçbişe görünmüyo. teşekkürler ilgilenenlere.
Alıntıyı görüntüle
Bizde yeğenime aldık oda öyle sorup duruyordu.Sonuçta sağ salim geldi.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Volkan
Ürünüm bugün kargoya verilmiş

Ysuflix

80+ Gold
bende de bu şekilde kargoya verilmiş diyor ama kargo kodu falan yok
Screenshot_1.png