Neler Yeni

İTOPYA TAHMİNİ TESLİM SÜRELERİ

mustolak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Altunkaynak
14.11.2024 tarihinde İtopya'dan mağazadan teslim Vok4 Friday hazır sistem siparişi verdim (ram özelleştirmeli). Kargo süreci yavaş olur diye Ankara Söğütözü mağaza teslimi seçtim ama ürünler hazırlanıyor diyor 6 gündür. Normal de 1-5 günü içinde kargoya verilir yazıyor da son zamanlarda sipariş veren oldu mu aynı sorunu yaşayan var mı?

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
lappelduvide
14.11.2024 tarihinde İtopya'dan mağazadan teslim Vok4 Friday hazır sistem siparişi verdim (ram özelleştirmeli). Kargo süreci yavaş olur diye Ankara Söğütözü mağaza teslimi seçtim ama ürünler hazırlanıyor diyor 6 gündür. Normal de 1-5 günü içinde kargoya verilir yazıyor da son zamanlarda sipariş veren oldu mu aynı sorunu yaşayan var mı?
mağaza teslim daha uzun sürüyor maalesef

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ertan
Mağaza zate normalde 15 günde teslim ediyor ürünleri. Birde Kasım araya girince off düşünemiyorum bunları . 1 ayda teslim ederler şanslıysan.

mustolak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Altunkaynak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mağaza teslim daha uzun sürüyor maalesef
Sipariş vermeden önce Foruma her şeyi sordum ama bu konuyu sormadım. Bilseydim kargo teslim seçerdim:D:D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mağaza zate normalde 15 günde teslim ediyor ürünleri. Birde Kasım araya girince off düşünemiyorum bunları . 1 ayda teslim ederler şanslıysan.
Hocam demeyin öyle siparişi iptal edesim geldi durumun vehametini öğrenince:D

Top Bottom