Neler Yeni

İTOPYA TAHMİNİ TESLİM SÜRELERİ

mustolak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Altunkaynak
14.11.2024 tarihinde İtopya'dan mağazadan teslim Vok4 Friday hazır sistem siparişi verdim (ram özelleştirmeli). Kargo süreci yavaş olur diye Ankara Söğütözü mağaza teslimi seçtim ama ürünler hazırlanıyor diyor 6 gündür. Normal de 1-5 günü içinde kargoya verilir yazıyor da son zamanlarda sipariş veren oldu mu aynı sorunu yaşayan var mı?

lappelduvide

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
lappelduvide
14.11.2024 tarihinde İtopya'dan mağazadan teslim Vok4 Friday hazır sistem siparişi verdim (ram özelleştirmeli). Kargo süreci yavaş olur diye Ankara Söğütözü mağaza teslimi seçtim ama ürünler hazırlanıyor diyor 6 gündür. Normal de 1-5 günü içinde kargoya verilir yazıyor da son zamanlarda sipariş veren oldu mu aynı sorunu yaşayan var mı?
mağaza teslim daha uzun sürüyor maalesef

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ertan
Mağaza zate normalde 15 günde teslim ediyor ürünleri. Birde Kasım araya girince off düşünemiyorum bunları . 1 ayda teslim ederler şanslıysan.

mustolak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Altunkaynak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mağaza teslim daha uzun sürüyor maalesef
Sipariş vermeden önce Foruma her şeyi sordum ama bu konuyu sormadım. Bilseydim kargo teslim seçerdim:D:D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mağaza zate normalde 15 günde teslim ediyor ürünleri. Birde Kasım araya girince off düşünemiyorum bunları . 1 ayda teslim ederler şanslıysan.
Hocam demeyin öyle siparişi iptal edesim geldi durumun vehametini öğrenince:D

efe_0658

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
efe
hocam bu hatayı bende yaptım mağzadan teslim almayı seçtim sizce en kısa zamanda gönderirler mi sipriş tarihi : 16.02.2025

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Keloğlan 🆚sinek
ben dün sipariş verdim eğerki 3-4 gün içinde kasanız hazır mağzamıza gelip alabilirsiniz derskerse gidip alıcam
Gaming gen tr mi itopya mı

hocam bu hatayı bende yaptım mağzadan teslim almayı seçtim sizce en kısa zamanda gönderirler mi sipriş tarihi : 16.02.2025
Hangi sistem i aldınız hocam

ben dün sipariş verdim eğerki 3-4 gün içinde kasanız hazır mağzamıza gelip alabilirsiniz derskerse gidip alıcam
Gaming gen tr denmi almalıyım itopya mı n11 e güvenebilir miyim konu açmıştım bu konu hakkında ama net bi sonuca varamadım

efe_0658

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
efe
Gaming gen tr mi itopya mı

Hangi sistem i aldınız hocam

Gaming gen tr denmi almalıyım itopya mı n11 e güvenebilir miyim konu açmıştım bu konu hakkında ama net bi sonuca varamadım
bende ilk defa sistem sipariş verdim itopyadan ama bence gamingen den sipariş vermeni öneririm daha güvenceli olur

ben itopyadan sipariş verdim

IT-GAME 3 / INTEL Core i5 12400F / MSI GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi
bu sistemi sipariş verdim

Top Bottom