Neler Yeni

Yardım İtopya - UPS | Kargom hakkında bilgi yok!

Rnxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Rnxz
Dostlar gördüğünüz gibi paket adedi bile yazmıyor.

Kargo takibi yerinde de hiçbir şey yazmıyor ne yapmalıyım ben ?
Adsız.png
Adsız.png

Rnxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Rnxz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de öyle yazıyor ya, normal o.
Herkes de paket sayısı 1 ekran kartı birde kasa olarak 2 yazıyor. Kimisinde sadece kasa olarak 1 yazıyor. Bende bomboş ya. Ürünler kayıp falan mı acaba?

WanGriff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ayberk Yetimler

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Hocam rezillik sana öyle diyeyim İtopya müşteri hizmetleri saat 2'de bana kasamın İtopya istanbul deposunda olduğunu söyledi meğer çoktan Aydın'a gelmiş monitörüm ise kayıp şaka değil gerçek bildiğiniz kayıp daha kargoya bile verilmemiş yok yani sadece 2 kutu gözüküyor adıma şaka değil gerçek.

Rnxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Rnxz
kardeşim bende de aynı sıkıntı vardı biraz önce ups yi aradım daha itopya yada nerden aldıysan o firma kargoyu ups ye teslim etmemiş bir gün daha bekle istersen
Çok sağolun hocam o zaman beklemede kalalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam rezillik sana öyle diyeyim İtopya müşteri hizmetleri saat 2'de bana kasamın İtopya istanbul deposunda olduğunu söyledi meğer çoktan Aydın'a gelmiş monitörüm ise kayıp şaka değil gerçek bildiğiniz kayıp daha kargoya bile verilmemiş yok yani sadece 2 kutu gözüküyor adıma şaka değil gerçek.
Hocam vallah çok karışık iş yapıyorlar bugün kafam döndü şu süreci izlerken. Kargoya verildi derken seviniyordum ürünün tüm aşamaları bitmiş ama arkadaşın yazdığı gibi kargoya teslim edilmemiş. Şu kargo sınır limiti İtopyayı çok kötü duruma soktu

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Çok sağolun hocam o zaman beklemede kalalım.

Hocam vallah çok karışık iş yapıyorlar bugün kafam döndü şu süreci izlerken. Kargoya verildi derken seviniyordum ürünün tüm aşamaları bitmiş ama arkadaşın yazdığı gibi kargoya teslim edilmemiş. Şu kargo sınır limiti İtopyayı çok kötü duruma soktu
Evet hatta çok büyük ihtimal benim monitörde ondan muzdarip şuan saçma bir şekilde İtopya mağazasında yatıyor ya cuma ya cumartesi inşallah elimde olur.

samet4747

80+ Platinum

Rnxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Rnxz
Evet hatta çok büyük ihtimal benim monitörde ondan muzdarip şuan saçma bir şekilde İtopya mağazasında yatıyor ya cuma ya cumartesi inşallah elimde olur.
İnşallah hocam zaten yks ye gireceğim sistemi büyük ihtimalle haftaya pazartesi kuracağım acelesi yok ama sağlam ve güvenli şekilde gelsin bana yeter ya

aaa Eskişehirdemisin bende Eskişehirdeyim
evet hocam eskisehir

samet4747

80+ Platinum
İnşallah hocam zaten yks ye gireceğim sistemi büyük ihtimalle haftaya pazartesi kuracağım acelesi yok ama sağlam ve güvenli şekilde gelsin bana yeter ya

evet hocam eskisehir
tepebaşında mı oturuyorsun

Rnxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Rnxz

Rnxz

80+ Bronze