Herkes de paket sayısı 1 ekran kartı birde kasa olarak 2 yazıyor. Kimisinde sadece kasa olarak 1 yazıyor. Bende bomboş ya. Ürünler kayıp falan mı acaba?Bende de öyle yazıyor ya, normal o.
kardeşim bende de aynı sıkıntı vardı biraz önce ups yi aradım daha itopya yada nerden aldıysan o firma kargoyu ups ye teslim etmemiş bir gün daha bekle istersenDostlar gördüğünüz gibi paket adedi bile yazmıyor.
Kargo takibi yerinde de hiçbir şey yazmıyor ne yapmalıyım ben ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Çok sağolun hocam o zaman beklemede kalalım.kardeşim bende de aynı sıkıntı vardı biraz önce ups yi aradım daha itopya yada nerden aldıysan o firma kargoyu ups ye teslim etmemiş bir gün daha bekle istersen
Hocam vallah çok karışık iş yapıyorlar bugün kafam döndü şu süreci izlerken. Kargoya verildi derken seviniyordum ürünün tüm aşamaları bitmiş ama arkadaşın yazdığı gibi kargoya teslim edilmemiş. Şu kargo sınır limiti İtopyayı çok kötü duruma soktuHocam rezillik sana öyle diyeyim İtopya müşteri hizmetleri saat 2'de bana kasamın İtopya istanbul deposunda olduğunu söyledi meğer çoktan Aydın'a gelmiş monitörüm ise kayıp şaka değil gerçek bildiğiniz kayıp daha kargoya bile verilmemiş yok yani sadece 2 kutu gözüküyor adıma şaka değil gerçek.
Evet hatta çok büyük ihtimal benim monitörde ondan muzdarip şuan saçma bir şekilde İtopya mağazasında yatıyor ya cuma ya cumartesi inşallah elimde olur.Çok sağolun hocam o zaman beklemede kalalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam vallah çok karışık iş yapıyorlar bugün kafam döndü şu süreci izlerken. Kargoya verildi derken seviniyordum ürünün tüm aşamaları bitmiş ama arkadaşın yazdığı gibi kargoya teslim edilmemiş. Şu kargo sınır limiti İtopyayı çok kötü duruma soktu
aaa Eskişehirdemisin bende EskişehirdeyimDostlar gördüğünüz gibi paket adedi bile yazmıyor.
Kargo takibi yerinde de hiçbir şey yazmıyor ne yapmalıyım ben ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İnşallah hocam zaten yks ye gireceğim sistemi büyük ihtimalle haftaya pazartesi kuracağım acelesi yok ama sağlam ve güvenli şekilde gelsin bana yeter yaEvet hatta çok büyük ihtimal benim monitörde ondan muzdarip şuan saçma bir şekilde İtopya mağazasında yatıyor ya cuma ya cumartesi inşallah elimde olur.
evet hocam eskisehiraaa Eskişehirdemisin bende Eskişehirdeyim
tepebaşında mı oturuyorsunİnşallah hocam zaten yks ye gireceğim sistemi büyük ihtimalle haftaya pazartesi kuracağım acelesi yok ama sağlam ve güvenli şekilde gelsin bana yeter ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet hocam eskisehir
sana daha hızlı gelir ozaman ben Tepebaşındayımodunpazzarı