Neler Yeni

Yardım İtopya ürün iade olur mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Abdullah Kemal Güzel
Mesela MSI nin yetkili servisi servispoint. Ben sorunu bildirdim. Bana ücretsiz kargo kodu verdiler. Garantisi devam ediyordu ücret de almadılar.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Mesela MSI nin yetkili servisi servispoint. Ben sorunu bildirdim. Bana ücretsiz kargo kodu verdiler. Garantisi devam ediyordu ücret de almadılar.
Kargo kodunu bana da verdiler itopyaya gidiş için itopyadan. servisede mi ben yollayacağım halletsinler koca itopya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kargo kodunu bana da verdiler itopyaya gidiş için itopyadan. servisede mi ben yollayacağım halletsinler koca itopya
Ne çok itopya yazmışım

arkadaşlar genel olarak anladığım bu iş uzun sürecek belki çözüme bile kavuşmayacak beklemek tek çare

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Abdullah Kemal Güzel

Ne çok itopya yazmışım
kargo kodu verdilerse ücret çıkmaz sana. sürecin tamamlanmasını bekle. servisin vereceği rapor önemli. ret falan olursa soluğu tüketici hakem heyetinde alcaksın

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
kargo kodu verdilerse ücret çıkmaz sana. sürecin tamamlanmasını bekle. servisin vereceği rapor önemli. ret falan olursa soluğu tüketici hakem heyetinde alcaksın
Ya ben inanıyorum ki ret vermezler eğer oe deilse servis bu arızayı biliyodur sadece bu forumda en az 10 kişi gördüm aynı şeyi yaşayan

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,872
İsim
yusuf ecer
Yok ki bilgi alacak bişey aoc mudur nedir hiç bi irtibat bulamadım

Anladım umarım arkadaşın dediği gibi olmaz ek ücret falan veremem valla o neymiş öyle hem bozuk mal sat hem kargo parası al

Arkadaş geçti aynı süreçten 1 ay falan sürdü servise yolladılar para iadesi yaptılar öyle kargo ücreti falan da çıkmadı
Yok öyle bi durum yok. O olay ürünü yollarsanız kullanıcı hatası derler tamir edelim mi derler sen yok dersin o zaman arıza tespit veya kargo parası şeklinde ücret alırlar. Bunda senlik bi durum yok o durumla da alakası yok.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Yok öyle bi durum yok. O olay ürünü yollarsanız kullanıcı hatası derler tamir edelim mi derler sen yok dersin o zaman arıza tespit veya kargo parası şeklinde ücret alırlar. Bunda senlik bi durum yok o durumla da alakası yok.
Ha iyi o zaman reis korktum valla kargo paraları cep yakıyor ufak bişey aldım havale ile kargoyu kendim ödedim nerden giriştim dedirtti 250 küsür lira

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,755
Üyeler
160,882
Son üye
m1ka007
Top Bottom