Neler Yeni

İtopya ürün takip no yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kasım Durmaz
Arkadaşlar itopyadan hazır sistem aldım
siparişlere girdiğimde sadece sipariş no var bunun ups kargo takibini felan nerden yapıyoruz 1 gündür kargoya verildi de duruyor telefona msjda gelmedi ne yapayım

Lowe

80+ Bronze
siparişlere girdiğimde sadece sipariş no var bunun ups kargo takibini felan nerden yapıyoruz 1 gündür kargoya verildi de duruyor telefona msjda gelmedi ne yapayım
kanka kargo işlem yapmamıştır sıkıntı etme düzelir

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
"Sipariş Durumu" butonuna tıkladığında açılan sayfada orta üstte "Siparişim Nerede?" butonuna tıkladığında kargo şirketi takip sayfasına atması gerekiyor.

NespaY

80+ Silver
Bende de öyleydi UPS Kargo bilgileri girmemiştir daha arayıp bilgi alabilirsin ya da bekleyebilirsin farketmez.

mahoagaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
mahmut karakaya
bu arada dün akşamdan beri ups kargonun sitesine girilmiyo. ben de hazır sistem sipariş etmiştim kargoya verildi ve sonrasında site çöktü. tahmini teslimat bugün yazıyordu en son umarım gelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kasım Durmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya ona tıklıyom siparişim nerde diye 503 hatası veriyo site

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kasım Durmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İtopyadan bişy almak rezillik 22 sinde ürün aldık 24 ünde kargoya verildi kargoda 29 unda teslim ediyo la çiçek sepetinden 10tl lip mose ped alıyon 2 gün sonra geliyor böyle rezillik yok ya

Top Bottom