İTOPYA VE UPS KARGO

Reaksiyon skoru
35
Ups kargo 3 paketimin birisini dün diğerlerini haftaya salı günü ileteceklermiş kargom merkez şubede 30 dakika uzaklıkta olmasına rağmen salı günü ulaşacak ve kendim alayım dediğimde teslim edemiyoruz öyle dediler müşteri hizmetlerine bağlandım hoş bi durum mu bu dediğimde evet bence hoş dönüşü aldım dalga geçiyorlar galiba :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Unutmadan kargoyu teslim aldığım aracın ups kargonun aracı olmadığını belirtmek ve 2 sokak yandan kargoyu almakta vardı

Benimde kargomda 4 gündür bekliyor dağıtım yerinde artık itopyadan bir şey almaya karar verince gidip mağazasından alıcam. 4-5 gün beklemekten iyidir.

Ne diyelim ki dalga geçmek değilde virüsten dolayı olabilir bu yaptıkları.

Aga her şeyi virüse bağlamayın lütfen ya kargolar hep böyle virüsden dolayı ise 1 paketim neden ulaştı elime

Bu diğer firmalardan daha kötü bir durum olması müşteri hizmetleri ve ups kargo aracı ile teslim edilmemesi

Ne diyelim ki dalga geçmek değilde virüsten dolayı olabilir bu yaptıkları.
Yok hocam Ups kargo hep böyle daha önceden 2 kez daha ups kargo ile alışveriş yaptım hepside istanbul içi 4-5 gün azami bekliyorsun hatta dağıtıma çıkıyor şubeye geri gidiyor ertesi gün yine aynı gidiyor geliyor.

Ve arkadaşın dediği gibi kendiniz gidip teslimde alamıyorsunuz illa kendileri getirip teslim edecekler.

Adam bana dediği şey>>> Bir bayanda ürün siparişi vermişti 3 haftadır her hafta 1 paketini götürüyoruz
asdsdfsdfsdfdgdfg

Adam bana dediği şey>>> Bir bayanda ürün siparişi vermişti 3 haftadır her hafta 1 paketini götürüyoruz
asdsdfsdfsdfdgdfg
Valla şaka gibi bir firma global anlamda bu kadar başarılı bir firma Türkiye de nasıl böyle bir hizmet veriyor anlamış değilim.

Bir arkadaş demişti bana aynı kasayı başka yerde topla pahalı olsa bile şimdi anlıyorum özür dilerim arkadaşa buradan belki görür

Valla şaka gibi bir firma global anlamda bu kadar başarılı bir firma Türkiye de nasıl böyle bir hizmet veriyor anlamış değilim.
Aynısını müşteri hizmetlerine söyledim itopyanın :D

Geri