Itopya vs incehesap

Reaksiyon skoru
7
merhaba, 5-6 bin bütçeye uygun hazır sistem araştırma içerisindeyim ve iki farklı site üzerinde benzer pc'lerin göze çarpan fiyat farkından etkilendim. Sizin tercihiniz ne olurdu?
bu ürün incehesapta ve istediğim işlemciyi amd 5 3600 olarak değiştirdim.

diğer ürün ise itopyadan, onun da işlemcisini ileride ekran kartını yükseltirim diye amd 5 3600 seçtim.

700 tl lik bir fark mevcut işlemcileri seçince. Fark bana biraz fazla geldi.

uber de 3600 yapıp ssd yi değiştirip alabilirsin ileride ekran kartını yükseltir sin 1660s günümüz oyunlarında gayet performans li

merhaba, 5-6 bin bütçeye uygun hazır sistem araştırma içerisindeyim ve iki farklı site üzerinde benzer pc'lerin göze çarpan fiyat farkından etkilendim. Sizin tercihiniz ne olurdu?
bu ürün incehesapta ve istediğim işlemciyi AMD 5 3600 olarak değiştirdim.

diğer ürün ise itopyadan, onun da işlemcisini ileride ekran kartını yükseltirim diye AMD 5 3600 seçtim.

700 tl lik bir fark mevcut işlemcileri seçince. Fark bana biraz fazla geldi.
Uber alın daha iyi bir seçim olacaktır.

uber de 3600 yapıp ssd yi değiştirip alabilirsin ileride ekran kartını yükseltir sin 1660s günümüz oyunlarında gayet performans li
ssd yi yazma okuma hızından değiştirmemi istiyorsun sanırım.
peki genel olarak uber tercihi neden? kaçırdığım fark nedir tam olarak?

Uber almanı tavsiye ederim bir iki bileşen yükseltilerek daha da güncel sonuçlar alınabilir ileride.

Teknobiyotik yeni sistemine bak derim

ssd yi yazma okuma hızından değiştirmemi istiyorsun sanırım.
peki genel olarak uber tercihi neden? kaçırdığım fark nedir tam olarak?
okuma hızı yüzünden değil kronik sorunu var çabuk arızalana bilir

uber ya da itopya diyen arkadaşlar nedenlerini açıklayabilirse benim için daha sağlıklı bir seçim olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,373
Üyeler
190,356
Son üye
NZUS
Geri