Neler Yeni

Yardım İTOPYA_Alışveriş Sorunsalı

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Msi ı aldım şimdi. Normalde Cooler Master ı bekleyecektim o daha iyi görünüyordu sanki ama Türkiyeye ne zaman gelir bilemedim. Umarım beğenirimde geri göndermek zorunda kalmam. Fanı @itopya.com dan almıştım kutusu yırtık geldi, arıyorum ulaşılmıyor yada hat düşüyor hemen. Bilmiyorum fanı geri göndereceğim sanırım.

Ekler

• 20200806_230122.jpg
    20200806_230122.jpg
    667.4 KB · Hit: 45
  • 20200806_230132.jpg
    20200806_230132.jpg
    652.6 KB · Hit: 49
Son düzenleme:

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Az önce bir arıza var mı diye kasanın tavan kısmına montajını yaptım. Konumuyla mı alakalı yoksa bu fan mı böyle bilmiyorum inanılmaz gürültülü çalışıyor. Çıkardığım eski fan bunun yanında neredeyse sessiz. Yarın tavandan çıkarıp normal dik konumda deneyeceğim. Eğer gene böyle süpürge gibi ses çıkarırsa o zaman iade etek zorunda kalacağım. Kasamda iki adetde Corsair fan var onlardan çıt çıkmıyor bu fanın yanında.

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Değişim için geri göndermiştim. Çok tatsız bir durum var malesef. Gelişmeleri paylaşacağım.
@itopya.com

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
İtopya ile ilgili işler iyice çirkin bir hal aldı dostlar. Sistemleri belliki olası bir durumda müşteriyi yıpratma, mağdur etme üzerine kurulu. Bir daha asla ama asla 10 liraya bile satsalar kapılarından geçmem, geçirtmem. Benim için tamamen bitmiştir.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Az önce bir arıza var mı diye kasanın tavan kısmına montajını yaptım. Konumuyla mı alakalı yoksa bu fan mı böyle bilmiyorum inanılmaz gürültülü çalışıyor. Çıkardığım eski fan bunun yanında neredeyse sessiz. Yarın tavandan çıkarıp normal dik konumda deneyeceğim. Eğer gene böyle süpürge gibi ses çıkarırsa o zaman iade etek zorunda kalacağım. Kasamda iki adetde Corsair fan var onlardan çıt çıkmıyor bu fanın yanında.
Hocam incelemesini yaptım ben o fanların, fanlar ilk taktığında çok gürültülü çünkü sürekli %100'de dönüyor. Ayrıca argb header almadan da anakartındaki SYS FAN kısmına bağlayabilirdin. Fakat argb modları çalışmazdı(3lü setini almadın değil mi=?). Fakat ilk taktığında direkt olarak rainbow olarak dönmeye başlıyor yani görseldeki gibi. Direkt böyle de kullanabilirdin.
Neyse, anakarta bağlarsan fanların ortak ucunu, bios'tan voltaj veya sıcaklık ile(PWM veya DC) kontrol sağlarsın, sesleri oldukça azalıyor sıcaklığa göre ayarlarsan. Full %100'de çalışırken süpürge sesinden farksızlar. Başka bir sorun varsa sorabilirsin ayrıca şu konudan da bayağı bir şey öğrenebilirsin:

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
Bendede var sessiz çalışıyor.

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Az önce resmen ve kasten mağdur edildim. Telefonla görüşme sağlandı. Sözde ses kayıtlarım dinlenmiş, bu olduğu halde hala bana ürünün kutusunu bu şekilde benim yaptığımı ima ettiler ve hiç bir şekilde çözüm yoluna gitmediler. En son bende görüşmenin ses kaydını alacağımı söylediğimde görüşme şu an sonlandırıyorum deyip kapattı. Şu an resmen ürün elimde kaldı. Fanın çalışıp çalışmadığı beni ilgilendirmez doğal olarak, kutu hasarı o denli büyük bir ürünü kabul etmez kimse.Ama @itopya.com an itibariyle ürünü elime bıraktı ve çözümü kesti. Şu halde ya tüketici haklarına gideceğim ya mahkemeye vereceğim yada ürünü bu şekilde kullanıp, bir gün olası bir garanti durumunda kutusu böyle diye garantiye almadan işlem yapmamazlık etmeyecekler. Bu %100 hatasız olduğum bir konu.Sizce ne yapmalıyım ????
@Abdullah Hacıgül

Son düzenleme:

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Hocam incelemesini yaptım ben o fanların, fanlar ilk taktığında çok gürültülü çünkü sürekli %100'de dönüyor. Ayrıca argb header almadan da anakartındaki SYS FAN kısmına bağlayabilirdin. Fakat argb modları çalışmazdı(3lü setini almadın değil mi=?). Fakat ilk taktığında direkt olarak rainbow olarak dönmeye başlıyor yani görseldeki gibi. Direkt böyle de kullanabilirdin.
Neyse, anakarta bağlarsan fanların ortak ucunu, bios'tan voltaj veya sıcaklık ile(PWM veya DC) kontrol sağlarsın, sesleri oldukça azalıyor sıcaklığa göre ayarlarsan. Full %100'de çalışırken süpürge sesinden farksızlar. Başka bir sorun varsa sorabilirsin ayrıca şu konudan da bayağı bir şey öğrenebilirsin:
Fanın çalışma konusu şu durumda zaten çok önemli değil çünkü kutusu hasarı büyük ve bunu kolay kolay kimse kabul etmez herhangi bir güvence almadıkça. Son durumu paylaştım zaten. Durum büyük can sıkıcı. Yılmaz ÇİÇEK'e ulaşmaya çalışacağım.

Top Bottom