🔥İndirim İtopyada 22 saat sonra başlayacak indirim hakkında

Reaksiyon skoru
3
itopya sitesinde girdiğimde 22 saat sonra efsane bayram indirimi olacağı gözüküyor acaba DA-2 sistemi indirime girer mi bayram indirimini beklemem iyi olur mu?

itopya sitesinde girdiğimde 22 saat sonra efsane bayram indirimi olacağı gözüküyor acaba DA-2 sistemi indirime girer mi bayram indirimini beklemem iyi olur mu?
Sistemin indirime gireceğini sanmıyorum daha çok ekipmana yöneleceklerdir fakat yinede beklemeni tavsiye ederim bir şey kaybetmezsin 1 günden yarın saat 20:00'da başlıyor.

Sistemin indirime gireceğini sanmıyorum daha çok ekipmana yöneleceklerdir fakat yinede beklemeni tavsiye ederim bir şey kaybetmezsin 1 günden yarın saat 20:00'da başlıyor.
fikrin için teşekkür ederim bunu bir kaç kişiden duyduğum kadarıyla itopyanın yapacağı en büyük indirimlerden birisi olduğunu duydum o yüzden ister istemez sorma gereği duydum

Muhtemen daha düşürmezler ilk zamanına göre bile daha avantajlı sayılabilir 1000lerce satıldıgı halde
Muhtemelen ekipman ve ekran kartı ram işlemci gibi indiirmler gelir

Babamdan izin alabilirsem mönitör indirmeye calısırım

Muhtemen daha düşürmezler ilk zamanına göre bile daha avantajlı sayılabilir 1000lerce satıldıgı halde
Muhtemelen ekipman ve ekran kartı ram işlemci gibi indiirmler gelir
Katılıyorum şuan Da sistem-2'nin fiyatı zaten gayet uygun. Bende büyük bir indirim olacağını düşünüyorum ama dediğim gibi daha çok ekipman üzerine diye tahmin ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri