Yardım İtopyada aldığım Aoc monitör soru?

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
799
Aoc C24G2AE aldım ölü piksel testi yaptım ama kırmızı renkte bir adet siyah piksel var diğer renklerde hiçbir sorun yok sadece kırmızıda var sizce ölü piksel mi?

evet. Mağazaya götürürsen anında değiştiriyorlar ben de aynı durumu yaşadım geçen ay. Ama sadece 1 değişim hakkı var eğer bir daha çıkarsa aoc ile görüşmen lazım.

evet. Mağazaya götürürsen anında değiştiriyorlar ben de aynı durumu yaşadım geçen ay. Ama sadece 1 değişim hakkı var eğer bir daha çıkarsa aoc ile görüşmen lazım.
internetten aldım arayıp değişim için göndersem ?

Yakınsan mağazaya uğra bence. Çok uzun sürer yoksa. Kargoyla göndercen incelemeye gidicek bir de geri gelicek. Çok uzun sürer.

konu hakkında bilgisi olan varmı ?

Ne yapayım ?

bu ikinci monitör alışım birde incehesaptan asus tuf vg249q1r almıştım onda da ölü piksel çıktı bende iade ettim onun parasıyla bu monitöru aldım bu monitörde de çıktı şansım 0 galiba ama asus ta tüm renklerde siyah nokta var iken aoc da sadece kırmızı rente siyah bir nokta var düzelirmi acaba

Aşırı bozuk Türkçe kullanımı.
bu ikinci monitör alışım birde incehesaptan asus tuf vg249q1r almıştım onda da ölü piksel çıktı bende iade ettim onun parasıyla bu monitöru aldım bu monitörde de çıktı şansım 0 galiba ama asus ta tüm renklerde siyah nokta var iken aoc da sadece kırmızı rente siyah bir nokta var düzelirmi acaba
EKRANI SİL Bİ BELKİ Bİ ŞEY VARDIR DİZİKSEL OLARAK EKRAINNI ÜSÜTNDE caps açık kalmış sorry

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,175
Üyeler
192,631
Son üye
GANYOTÇUU
Geri