Neler Yeni

Yardım İtopya'da monitör değişimi nasıl oluyor?

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Koray Yıldız
Selam, İtopya'dan Philips Evnia 27 inç monitör aldım ve henüz kargoda. Acaba ölü piksel falan çıkarsa direk değişim yapıyorlar mı yoksa servise mi gönderiyorlar? 1-2 ölü piksel için dahi değişim olur mu? Ben indirimli ve taksitli aldığım için iade değil de birebir değişim isterim bunu kabul eder mi İtopya? Konuda tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim...

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Selam, İtopya'dan Philips Evnia 27 inç monitör aldım ve henüz kargoda. Acaba ölü piksel falan çıkarsa direk değişim yapıyorlar mı yoksa servise mi gönderiyorlar? 1-2 ölü piksel için dahi değişim olur mu? Ben indirimli ve taksitli aldığım için iade değil de birebir değişim isterim bunu kabul eder mi İtopya? Konuda tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim...
Servise gönderiyorlar. Söğütözü mağazasından 256f monitör aldım 1 ölü piksel çıktı içindeki köpükleri atmadan servise göndereceğiz demişlerdi birebir değişim yapılmıyor.

babush

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ALP KÖSELER
Servise gönderiyorlar. Söğütözü mağazasından 256f monitör aldım 1 ölü piksel çıktı içindeki köpükleri atmadan servise göndereceğiz demişlerdi birebir değişim yapılmıyor.
Teslim alırken ölü pixel testi yapılabiliyor mu ?

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Koray Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen mağazadan almışsın ona rağmen yaptırmamışlar test, evde kendim yapacam artık, umarım bişey çıkmaz. zaten 14 gün olayı mağazadan alınca geçerli olmuyor bi de o var.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Sen mağazadan almışsın ona rağmen yaptırmamışlar test, evde kendim yapacam artık, umarım bişey çıkmaz. zaten 14 gün olayı mağazadan alınca geçerli olmuyor bi de o var.
Şansınıza bağlı.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Selim
Ben şöyle biliyorum cayma hakkını sebepsiz kullanmak ölü pixel var deyip kullanmaktan daha iyi. Birinde servise gönderiyorlar birinde direkt iade almak zorundalar. Yeter ki hiçbir jelatini çıkarma. Tekrar satışa uygun olsun.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Ben şöyle biliyorum cayma hakkını sebepsiz kullanmak ölü pixel var deyip kullanmaktan daha iyi. Birinde servise gönderiyorlar birinde direkt iade almak zorundalar. Yeter ki hiçbir jelatini çıkarma. Tekrar satışa uygun olsun.
Kutu açıldıktan sonra nasıl tekrar satışa sunabilirler?

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Selim

exa_tr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Sedat Eren
normalde mağazadan aldığın zaman bakıyorlar ölü piksel varmı diye beylikdüzü mağazasından ben alınca bakmışlardı

Top Bottom