Neler Yeni

İtopya'daki Hatalı Ürün Bilgisi

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
1. Alacağınız ürünü en az 3 siteden araştırın ve üretici sitesinden özelliklerini kontrol edin.
Bu müşteri sorumluluğudur.
2. 1 ms ve 5 ms arasındaki farkı gözlerinizin algılayabilmesi için üst düzey bir e-sporcu olmalısınız. (Tabii ki bu bir bahane değil, ürünü 1 ms yazmaları için)
3. Çoğu site bunun gibi hata(artık hata mı bilemem) yapıyor

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ülkemizde satılan ürünlerin %80i 5ms 4ms gerçek 1ms makinalar fiyatları ucuz değil saten.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ayrıca satıcının Hepsiburada olduğu ve yanlış bilgi içeren bir ürünün linkini paylaşabilir misiniz
Başlıkta 3 MS yazılmış. Kendi sitesinde 4 MS. Satıcı da Hepsiburada. Şimdi Hepsiburada sahtekar mı oldu?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,863
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ayrıca satıcının Hepsiburada olduğu ve yanlış bilgi içeren bir ürünün linkini paylaşabilir misiniz
1643638307342.png

Mesela daha geçen anneme aldığım el blenderı, satıcısı Hepsiburada. Ölçü kapı yok yazıyor aslında var, turbo fonksiyonu var demiş fakat yok. Biraz gezerseniz böyle çok ürün bulursunuz. Maalesef çoğu sitede durumlar böyle.

Alperenyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alperen Yalçınkaya
2 yıl geçmiş bir durumda hiçbir firma bunda iade gibi bir işlem yapmaz, hatta özellikle art niyetli bir yaklaşım olarak görür çoğu.
İtopya nın sponsor olduğu gerçekten çok belli ne itopyanın 800 tlsine ihtiyacım var nede 1 ms monitöre e sporcu değilim buradaki insanlarda yanlışa düşmesin diye yazmıştım ama belliki donanım arşivi eski donanım arşivi değil

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,863
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
İtopya nın sponsor olduğu gerçekten çok belli ne itopyanın 800 tlsine ihtiyacım var nede 1 ms monitöre e sporcu değilim buradaki insanlarda yanlışa düşmesin diye yazmıştım ama belliki donanım arşivi eski donanım arşivi değil
Yazdığım şeyle bu cevabınızın ne alakası var? İstediğiniz şeyleri yazınca böyle bir sonuca nasıl vardınız?

arisaka

80+ Bronze
Aynen kral 2 sene sonra farketmissin adamlar hemen degisim yapsin, ne olacak canim alti ustu 2 sene...

Alperenyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alperen Yalçınkaya
B
Aynen kral 2 sene sonra farketmissin adamlar hemen degisim yapsin, ne olacak canim alti ustu 2 sene...
Bunu yazmadan önce keşke satışa değilde müşteriye önem veren bir siteden alışveriş yapsaydınız.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
B

Bunu yazmadan önce keşke satışa değilde müşteriye önem veren bir siteden alışveriş yapsaydınız.
İtopya haklı bu arada, aradan 2 yıl geçmiş ve yazdığına bak .d
İtiraz etmeyede hakkın yok 2 yıldan sonra

arisaka

80+ Bronze
B

Dostum kusura bakma da art niyetli oldugunu dusunuyorum. 2 sene kullan sonra bana yanlis gondermissiniz diye adamlara iade etmeye calis. Aldiginda neden dikkat etmedin? urunu teslim aldiktan sonra tum sorumluluk sana ait, dikkat edip 1-2 hafta sonra bile degisim istesen mutlaka yardimci olurlardi da 2 sene gecmis be el insaf. Dedigim gibi yaptiginin iyi niyetli bir hareket oldugunu dusunmuyorum.

KnightDavion

80+ Bronze
Faturada yazanı sağlamak zorundalar. Buradaki yorumlara bakma. Tüketici Hakem Heyetine başvur. %95 ya para iadesi veya bir üst modeli ile değişim kararı çıkar. Tacir kanunlara göre basiretli olmalıdır. Bu konu hakkında finansal zararları arttıkça, bu konuya daha çok özen göstereceklerdir. Ben de İtopya üzerinden alışveriş yapıyorum fakat bu konuda İtopya haksız. İnternet sitesinde ürün bilgilerini doğru yazma sorumluluğu İtopya’ya aittir. Bunu geç farketmiş olabilirsiniz, bu gayet doğal bir durumdur herkesin başına gelebilir. Hakkınızı arayın ki diğer vatandaşlar da aynı durumu yaşamasın.

Alperenyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alperen Yalçınkaya
Dostum kusura bakma da art niyetli oldugunu dusunuyorum. 2 sene kullan sonra bana yanlis gondermissiniz diye adamlara iade etmeye calis. Aldiginda neden dikkat etmedin? urunu teslim aldiktan sonra tum sorumluluk sana ait, dikkat edip 1-2 hafta sonra bile degisim istesen mutlaka yardimci olurlardi da 2 sene gecmis be el insaf. Dedigim gibi yaptiginin iyi niyetli bir hareket oldugunu dusunmuyorum.
Arkadaşım anlamıyorsun galiba 800 tl ile ne ben zengin olurum nede itopya batar konu kandırılmak kendim için almadım kardeşim için almıştım (8 yaşında ) 1ms 5ms nereden anlasın ben yılda bir gidiyorum en son gittiğimde fark ettim bu itopya sempatizanlığı nereden geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşım anlamıyorsun galiba 800 TL ile ne ben zengin olurum nede itopya batar konu kandırılmak kendim için almadım kardeşim için almıştım (8 yaşında ) 1ms 5ms nereden anlasın ben yılda bir gidiyorum en son gittiğimde fark ettim bu itopya sempatizanlığı nereden geliyor
Ayrıca bu gün fatura tutarını ödeseler ikinci elini o fiyata alamam bunun neresinde at niyet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,141
Üyeler
160,955
Son üye
furkantoprak_
Top Bottom