2. el ürün olması gibi bi durum söz konusu değil. Unutulmuştur büyük ihtimalle.Arkadaşlar merhaba itopya'dan GTX 1660 oc aldım fakat kutuyu açtıktan sonra ekran kartının güvenlik bantları olmadığını farkettim. Acaba bu modelde bant olmuyormu yoksa 2.el ürün mü yollamışlar?
güvenlik bandı derken vidaların üstündeki beyaz banttan mı bahsediyorsun yoksaArkadaşlar merhaba itopya'dan GTX 1660 oc aldım fakat kutuyu açtıktan sonra ekran kartının güvenlik bantları olmadığını farkettim. Acaba bu modelde bant olmuyormu yoksa 2.el ürün mü yollamışlar?
Hazır sistemle mi geldi kart?Arkadaşlar merhaba itopya'dan GTX 1660 oc aldım fakat kutuyu açtıktan sonra ekran kartının güvenlik bantları olmadığını farkettim. Acaba bu modelde bant olmuyormu yoksa 2.el ürün mü yollamışlar?
Evetgüvenlik bandı derken vidaların üstündeki beyaz banttan mı bahsediyorsun yoksa
Ekran kartı direkHazır sistemle mi geldi kart?
Hazır sistem ise kartın kutusunu açıp test için aldığın sisteme takılmıştır kart, kargoda sorun olmasın diye testten sonra sistemden sökülüp geri kutuya konmuştur.
Vidaların üzerindeki bandBu ekran kartı güvenlik bandı nedir bir görsel paylaşır mısınız merak ettim.
hmm garip knkm videoya çekiyormuydun acaba kutuları açarkenEvet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartı direk
Vidaların üzerindeki band
knkm ekran kartının kapağında bant var o tutmaz ki artık ekran kartı sağlam düzgün çalışıyorsa pek kafana takmaÇekmiyodumda kutuları tekrar birleştirip çekeyim mi
GigabyteASUS tuf mı?
5k para verdim knk elimde kalırsa ne bok yicemknkm ekran kartının kapağında bant var o tutmaz ki artık ekran kartı sağlam düzgün çalışıyorsa pek kafana takma
2. el derken iade ürünü olabiliyor. İtopya gibi şirketler böyle çakallık yapabiliyor.2. el ürün olması gibi bi durum söz konusu değil. Unutulmuştur büyük ihtimalle.
belkide kart çalışıyor mu diye test etmişlerdirGigabyte
5k para verdim knk elimde kalırsa ne bok yicem