Çözüldü✓ İtopyadan Aldığım Hazır Sistemin Psu Patladı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Koskoca metinde bir tane noktalama işareti yok. Okuyana kadar beynim yandı.
Psu’nun patlamasının itopya ile bir alakası yok. Sizin seçtiğiniz ürün arızalanmış. Ayrıca sizin evinizdeki şebeke geriliminde yaşanan ani dalgalanmaların da yine sorunlusu itopya olamaz. Çok üzücü bir durum başınıza gelmiş ancak ürünleri servise göndereceksiniz. Başka çıkar yolu yok.
Kardeşim tdk mısın noktalama işareti koymak zorunda değilim psunun patlmasıyla nasıl itopyanın suçu yok sonuçta onlar hazır sistemlere koyuyor siz şaka mısınız bu firmayı ne övüyorsunuz cidden şaka gibisiniz ya 2 haftadır ne yaşadım sizin başınıza gelse sizde yazarsınız böyle foruma burda laf yapmayın bana
 
Kardeşim sana diyorum ki yüksek sistemlere bu çöp marka psuyu koymalarının nedeni ne güzel bir marka ile anlaşıp uygun fiyata hazır sistemlere koyabilirler sen neyi savunuyorsun hala ? Fsp psu aldım denedim ekstra param gitti onada ama kasada tepki yok parçalar zarar gördü büyük ihtimal gamebooster marka psuyuda herkes satmıyor emin ol? Burdan bir şey almayın falanda dicem çünkü başkalarıda benim gibi mağdur olmasın diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:


Hocam ben bilgisayardan çok anlayan biri değilim ve baktığımda iyi bir psudur dedim itopya kötü koymaz dedim ve aldım psu markalarını bile bilmiyorum hangisi kaliteli iyi psu ilk bozuk gelmedi güzel çalışıyordu daha 1 hafta olmadan yüksek seste şalter attı ve yanık kokuları geldi inşallah bahane bulmaz ve yeni parçalar ile değişim olur yoksa şikayetimi tüketici hakem heyetine taşıyacağım.
kardeşim ben de sana diyorum ki hiç bi firma 4060 lı sisteme gidip 6 7 k lık s tier psu koymaz. marka değişir kalite üç aşağı beş yukarı yanı kalır. hala aynı şeyleri söyleyip duruyosun. psu arızalıysa değiştirirler, değiştirmezlerse gelir konu açarsın. aldığın sistem o sistem içindeki psu o. beğenmediysen başka sistem alsaydın o zaman. diyorsun ki başkaları pahalı. evet masntıken kaliteli bileşenlerden oluşan sistem bundan pahalı olur zaten normal. anlatabilmişimdir umarım
 
Eğer ki yüksek voltaj gibi bir sorundan da sistem zarar görürse ve binanızda sorun yoksa THH üzerinden elektrik altyapısını kuran şirkete dava açabilirsiniz.
 
psu patlamıştır iç aksamda zarar yok muhtemelen. Kasayı gönderin yeni psu takarlar gönderirler. Benim rog strix gold psu bile patladı durdurk yere oolabilir böyle şeyler. Gelen psuyu sökersin iyi bir psu alırsın için rahat edecekse.
 
Yaw yine bi itopya hayranı değişimi yapılsa bile dandinik psuyu yeniden koyucaklar sen ne anlatıyorsun sonuçta bu adamlar koyuyor o psuları iyi marka koyabilirler hazır sistemlere evimin kötü elektirik sisteminin olduğunu kim söyledi sana?
Evimin kötü elektriği olduğunu kim söyledi mi? :D İyi psunun kötü psudan farkı elektrik tesisatınız kötüyse korumasız bir psu ile sizin yaşadığınız senaryoyla sonuçlanır. Evinde tesisat yoksa 1000-1500tlye kıyıp alcaksın iyi psuyu. Tek akıllı sen değilsin yani. İnsanlar ''mal'' değil ki iyi psu kullanıyor sisteminde.
 
Yaw yine bi itopya hayranı değişimi yapılsa bile dandinik psuyu yeniden koyucaklar sen ne anlatıyorsun sonuçta bu adamlar koyuyor o psuları iyi marka koyabilirler hazır sistemlere evimin kötü elektirik sisteminin olduğunu kim söyledi sana?
Almasaydın o zaman kardeşim bana mı sordun alırken sanki firma benim dediğine bak yüzsüz gibi bide msi psu takıp göndermelerini mi bekliyosun , evde şalterlerin attığını kendin söyledin sanırım 🤣
 
Gören de 4090 aldı sanar :D Giriş-orta seviye sistemin fiyatını korumak için bunu her firma yapıyor dediğim gibi firma savunmuyorum ama hepsinde psu değiştirme seçeneği var. Bütçen yetmiyorsa bir düşük ekran kartı alıcaksın psu yükseltceksin. Komiksin valla.
Asıl sen komiksin ben 4090 falan demedim giriş orta seviyede olsa iyi bir marka ile anlaşıp sadece onu koyabilirler su firmayı yağlamayın ya benim gibi başkalarınında böyle uğraşmasını mağdur olmasını istemiyorum kesinlikle almayın pişmanlıktır itopya
 
Evimin kötü elektriği olduğunu kim söyledi mi? :D İyi psunun kötü psudan farkı elektrik tesisatınız kötüyse korumasız bir psu ile sizin yaşadığınız senaryoyla sonuçlanır. Evinde tesisat yoksa 1000-1500tlye kıyıp alcaksın iyi psuyu. Tek akıllı sen değilsin yani. İnsanlar ''mal'' değil ki iyi psu kullanıyor sisteminde.
Ya sen ne anlatıyorsun ? Elektiriğim kötü falan değil bu kendiliğinden olan bir şey benim müdahelem dışında her türlü parçaları değiştirecekler zaten de tesisatda var evimde bilip bilmeden yorum yapma zaten iyi psu aldım fsp marka ama sistem çöp olduktan sonra birşeye yaramadı.
 
o psu kötüyse almayacaksın işte. sen almışsın. hadi aldın bari onu sat git fsp seasonic falan bi şey al. yazdığın konu çok saçma o psu yu her yer satıyor. sanki bi tek itopyada varmış gibi burdan bi şey almayın falan demek çok saçma
Yok ya biz nerden bilcez knk, bi gamepower psu alalım da ekran kartlarını bi tık yükseltelim kalan bütçeyle :D
 
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,003
Mesajlar
10,501,192
Üyeler
185,013
Son üye
shooterqw
Geri
Top