Neler Yeni

İtopyadan aldıgım monitorde siyah piksel var

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan
Dun İtopya magazasına gittim ve Gigabyte G24F aldım. Testini yaparken bende özellikle baktım herhangi bir olu piksel yoktu. Eve geldim oynadım ettim bir şey yoktu. Bu sabah açtım bilgisayarı ekranın ust orta yerlerinde bir siyah piksel var. Kırmızı ve mavi renklerde duzeliyor diger tum renklerde siyah bir nokta var. Geri gotursem servisemi gönderecekler degisim yapıyorlar mı direkt olarak? Bilen, deneyen yazarsa sevinirim.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Eğer mağazada aldığında ölü piksel yoksa yüksek ihtimalle servise gider.

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
Dun İtopya magazasına gittim ve Gigabyte G24F aldım. Testini yaparken bende özellikle baktım herhangi bir olu piksel yoktu. Eve geldim oynadım ettim bir şey yoktu. Bu sabah açtım bilgisayarı ekranın ust orta yerlerinde bir siyah piksel var. Kırmızı ve mavi renklerde duzeliyor diger tum renklerde siyah bir nokta var. Geri gotursem servisemi gönderecekler degisim yapıyorlar mı direkt olarak? Bilen, deneyen yazarsa sevinirim.
Bende dun ilk kes bagladim actim 2 tane vardi sabah aradim kargo numarası verdiler bu durumda degisim yapabiliyorum degil mi dedim evet dediler ama ozellikle siteden mi web uzerinden mi aldınız diye sordular

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende dun ilk kes bagladim actim 2 tane vardi sabah aradim kargo numarası verdiler bu durumda degisim yapabiliyorum degil mi dedim evet dediler ama ozellikle siteden mi web uzerinden mi aldınız diye sordular
beyefendilerin koydugu şartlar geregi , webden 14 gun icinde iade degisim olabiliyor ama magazadan alınca olmuyor böyle saçma bisey olabilirmi? adam testi yaptı hicbisey yoktu ertesi sabah olu piksel cıktı webden almadım diye degisim iade yapamıyorum :D

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Berk
Foto var mı acaba rica etsem

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Berk

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
beyefendilerin koydugu şartlar geregi , webden 14 gun icinde iade degisim olabiliyor ama magazadan alınca olmuyor böyle saçma bisey olabilirmi? adam testi yaptı hicbisey yoktu ertesi sabah olu piksel cıktı webden almadım diye degisim iade yapamıyorum :D
Oylemi dediler sana cidden

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaslar sorunu şikayetvar sitesine yazdım. 1 gun sonra beni aradılar normalde ölü piksel bize iade veya degişim hakkı vermiyormuş. gigabyte yetkili serviside 3 yan yana veya 5 tane ayrı yerde ölü piksel çıkması durumunda işlem yapıyor. aslında sorun tamamen urunler hakkında kullanıcıya verilmeyen eksik bilgilerden kaynaklı. ilk defa monitor alan bir kişi monitorde cıkan ölü pikseli hata payı olarak degil kusurlu urun olarak gorur. bunun bir kusur olmadıgını beni aradıklarında ogrendim. webten alınca ortaya cıkan iade ve degişim hakkıda tamamen yasalardan dolayı yani itopya istediginden degil yapmak zorunda oldugundan dolayı kullanıcı 14 gun içinde iade etmek veya degisim yapmak istese yapmak zorunda kalıyor. yinede sagolsunlar 1 kereligine degişim/iade yapmama imkan tanıdılar ve yenisiyle degistirdim. eger monitor alacak iseniz kargoda basına bisey gelirmi korkusuna kapılmadan urunu internetten alın.tuketicinin şuanki şartlarla internet alısverisinde magdur olma şansı çok daha az. obur turlu herhangi bir sekilde iade/degisim hakkınız bulunmuyor bir kusur olmadıkca. sormak istediginiz bir soru varsada sorabilirsiniz iyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,590
Üyeler
164,698
Son üye
Jrkaraca
Top Bottom