Neler Yeni

İtopyadan aldığım ramler bozuldu

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak
Ben onlardan hazir aldım banada direk kasayi getir dediler kutu yoksa önemli değil hasar görmesin yeterli denildi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizce ne yapayım ben ? Su drop sorunu olmasa RX 7700XT eyvallah iyi ksrt ama ekran kaydı alınca fps fln düşüyor yani bilmiyorum

Bu konuyu illa pc alacak birileri gorur sakın ama sakın youtubedeki fps değerlerine kanmayın haberiniz olsun o böyle 40 50 oyunu inceleyen 500b-1m aboneli kanalların hepsi fps i bir şekilde arttırıyor eğer izleyeceksiniz daha amatör kanallardan izleyin sistemi tanıtım için değilde kendi kullanıp fps değerlerini gösteren kişileri
reis ram için bozuk diyip iade iste garantiye yollasınlar 14 gun geçmediyse ekran kartı içinde iade iste ama yapcaklarını sanmam hazır sistem almışşın

uur9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ugur son
Rami götür ama bence kasayi götürmek daha iyi olabilir mesela rami hallettiler ama farkli bir larcada daha sorun varmış? Uğraş dur o zaman

Kafayı yersin cidden yıl olmuş 2025 arkadaş bütün testleri yaptık diye milleti kandırıyorlar he bu sorun çoğu kişide oluyor benim bir tanıdığımda aldı daha sistemi acamadan adam anaksrtinda hata aldı sistemi açamadı bile açılmayan sistemde neyin testini yaptınki sen ?

bence kesinlikle sormadan kasayı göturmesin onlar işlem yapmıyor heleki sistemi demonte aldıysan kendin topladıysan biz ellemeyiz kendin kutuyla beraber sök getir diyorlar
Yarın iletişime geçip öyle hareket etmek en mantıklısı

Top Bottom