Neler Yeni

İTOPYA'dan Bilgisayar Toplanır mı?

Alınır MI

• Evet

Oylar: 5 35.7%
  • Hayır

Oylar: 5 35.7%
  • Evet ama sistemi aldıktan sonra garantiyi unut

Oylar: 4 28.6%

• Oy kullanan toplam üye
    14

ahlatliinsan

80+ Bronze
Herkese selamlar. Sizce İTOPYA'dan sistem alınır mı? Mağazadan alışveriş yapacağım. DA çok güzel sistemler yapıyor ama İTOPYA ya da İncehesap ile çalışıyor. Mağazadan alacağım için İncehesap olmaz. İTOPYA olabilir gibi ama internette çok fazla şikayet duydum hakkında (Telefonlara, maillere cevap vermiyorlar vb.). Siz olsanız alır mısınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmetcan Aydın
Güvenirlik konusunda sıkıntı yok ama müşteri hizmetleri kötü. Onun dışında bence sorunu yok.

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alınır fakat müşteri hizmetleri biraz sıkıntılı

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
Fiyatına göre değişkenlik gösterir.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Berkay derin
Ben itopyadan topladım sistemi, mouse ve mousepad imi de oradan aldım bir sorun yaşamadım.

ahlatliinsan

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Herhangi bir sorun çıkma ihtimaline karşı müşteri hizmetleri çok kötü. İşini şansa bırakmanı önermem.

ahlatliinsan

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben itopyadan topladım sistemi, mouse ve mousepad imi de oradan aldım bir sorun yaşamadım.
Zaten İtopya'da onunla ilgili bir problem olmaz. Tertemiz sistem gelir. Ama işte arızalı çıkarsa çok sıkıntı olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herhangi bir sorun çıkma ihtimaline karşı müşteri hizmetleri çok kötü. İşini şansa bırakmanı önermem.
O zaman DA'nın sistemlerinden vaz mı geçmeliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmetcan Aydın
Ben DA-4 sistem aldım şuana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım her şey gayet iyi. Sadece kargoda sıkıntı yaşamıştım ama sen mağazadan alacağım diyorsun böylede bir sıkıntın yok. Arıza durumunda itopya ile ne yaşarsın orasını bilemem.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Herkese selamlar. Sizce İTOPYA'dan sistem alınır mı? Mağazadan alışveriş yapacağım. DA çok güzel sistemler yapıyor ama İTOPYA ya da İncehesap ile çalışıyor. Mağazadan alacağım için İncehesap olmaz. İTOPYA olabilir gibi ama internette çok fazla şikayet duydum hakkında (Telefonlara, maillere cevap vermiyorlar vb.). Siz olsanız alır mısınız?
Müşteri hizmetleri kalitesi(biraz yavaş çalışıyor ) dışında iyi

ahlatliinsan

80+ Bronze
Ben DA-4 sistem aldım şuana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım her şey gayet iyi. Sadece kargoda sıkıntı yaşamıştım ama sen mağazadan alacağım diyorsun böylede bir sıkıntın yok. Arıza durumunda itopya ile ne yaşarsın orasını bilemem.
Müşteri hizmetleri kalitesi(biraz yavaş çalışıyor ) dışında iyi
Aslında forumlarda "Müşteri hizmetlerini aradım 10dk içinde açtılar, güzel ilgileniyorlar." tarzı şeyler söyleyen de çok kişi var, "Bir türlü geri dönüş alamıyorum, mailerime de telefonlarıma da bakmıyorlar" diyende. Kafam çok karıştı şuanda.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Aslında forumlarda "Müşteri hizmetlerini aradım 10dk içinde açtılar, güzel ilgileniyorlar." tarzı şeyler söyleyen de çok kişi var, "Bir türlü geri dönüş alamıyorum, mailerime de telefonlarıma da bakmıyorlar" diyende. Kafam çok karıştı şuanda.
Hocam yoğunluğa bağlı genelde

Top Bottom