Neler Yeni

İtopyadan Bu Pc alınır mı?

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ömer
Kışın okula gidip iyi bir okul hayatı yapıp yazında tarlada çalışan onlar değil ben
İyi bir okul hayatınız varmış işte hocam bide mantıklı çalışmak denen bir şey var meslekli bir işe girseydiniz daha mantıklı olurdu hem asgari alırdınız hem meslek öğrenirdiniz mal alıp pazara çıkabilirsiniz trendyol vs. Satış yerlerinde satış yapabilirdiniz tekstile kasapa berbere girebilirdiniz yada maaşı fazla olmasada sanayiye girebilirdiniz bu devirde tarla çok boş hocam

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
İyi bir okul hayatınız varmış işte hocam bide mantıklı çalışmak denen bir şey var meslekli bir işe girseydiniz daha mantıklı olurdu hem asgari alırdınız hem meslek öğrenirdiniz mal alıp pazara çıkabilirsiniz trendyol vs. Satış yerlerinde satış yapabilirdiniz tekstile kasapa berbere girebilirdiniz yada maaşı fazla olmasada sanayiye girebilirdiniz bu devirde tarla çok boş hocam
Bak dediklerinde çok haklısın ama elimde olan benim seçebileceğim bir şey değil.Köyde işler var ve benim gidip çalışmam gerekir.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ömer
Bak dediklerinde çok haklısın ama elimde olan benim seçebileceğim bir şey değil.Köyde işler var ve benim gidip çalışmam gerekir.
Eğerki çalıştığını ailene verdiysen o kadar çalıştım bi tek bişey istedim vs diyin elinizdeki pcyide satın olsun bitsin hocam

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ömer
Bende aynısını diyorum
Dediğim gibi hocam fazla sıkmayın ailenizi durumumu sadece siz biliyorsunuz iyiyse gidin konuşun kötüyse hiç konuşupta onları zor durumda bırakmayın

Top Bottom