Neler Yeni

İtopyadan DA 2 sistem alacağım.

mindoXp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
taha yılmaz
itopyadan sistem alırken sıkıntı yaşarmıyım

mindoXp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
taha yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet her gün takip ediyorum stokları.
şikayet var da itopya için bayağı şikayet ler vardı o yüzden sordum.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Tek sıkınyısı kargo sürecinin uzun olması.

mindoXp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
taha yılmaz
ortalama kaç hafta da gelir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Eren Sezgin
ürünün kargoya verilmesi uzun sürüyor eğer ürününde problem cıkarsa müşteri hizmetleriyle sıkıntı yaşayabiliyorsun maillere nadiren cevap veriyorlar onun dışında paketleme ile ürün kalitesi çok iyi sistemi bende sipariş ettim ne zaman gelecek belli değil

mindoXp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
taha yılmaz
hayırlı olsun inşallah sıkıntı yaşamayız

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
haro
ürünün kargoya verilmesi uzun sürüyor eğer ürününde problem cıkarsa müşteri hizmetleriyle sıkıntı yaşayabiliyorsun maillere nadiren cevap veriyorlar onun dışında paketleme ile ürün kalitesi çok iyi sistemi bende sipariş ettim ne zaman gelecek belli değil
CORSAİR 8 GB LPX SİYAH 3000MHZ RAM Ürün Kodu: CMK8GX4M1D3000C16
Hocam ben asustuf b450m plus anakart ile satınaldım. Ama Ramin modelini bilmiyorum 2200 mhz de anca çalışıyormuş eger bu ram ile gönderirlerse uyumlu degilmiş. Bilginiz var mı uyumsuz rami gönderirler mi?

mindoXp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
taha yılmaz
ben ilk defa masa üstü satın aldım pek bir bilgim yok ama umarım yaşamazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Eren Sezgin
CORSAİR 8 GB LPX SİYAH 3000MHZ RAM Ürün Kodu: CMK8GX4M1D3000C16
Hocam ben asustuf b450m plus anakart ile satınaldım. Ama Ramin modelini bilmiyorum 2200 mhz de anca çalışıyormuş eger bu RAM ile gönderirlerse uyumlu degilmiş. Bilginiz var mı uyumsuz rami gönderirler mi?
sorunu tam anlamadım yardımcı olabileceğim bir konu olursa @eren.sezginn instagram hesabıma yazarsan daha hızlı cevap verbilirim

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
haro
sorunu tam anlamadım yardımcı olabileceğim bir konu olursa @eren.sezginn instagram hesabıma yazarsan daha hızlı cevap verbilirim
DA 2 sisteminin anakart ve ramlerinin uyumu hakkında sormuştum. Asus tuf b450 m plus anakartla beraber aldım. Anakartın resmi sitesine gidip uyumlu ramlere baktım aldıgım corsair ramler ile uyumu yok. Bir sıkıntı çıkar mı acaba? Ama sonuçta itopanın sistem seçeneklerindeki ramve anakartlar kendim toplayıp almadım. Umarımbir sorun çıkmaz. Sorun çıkacak olsa bu anakart ve ramleri koymazlardı diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Eren Sezgin
DA 2 sisteminin anakart ve ramlerinin uyumu hakkında sormuştum. Asus tuf b450 m plus anakartla beraber aldım. Anakartın resmi sitesine gidip uyumlu ramlere baktım aldıgım Corsair ramler ile uyumu yok. Bir sıkıntı çıkar mı acaba? Ama sonuçta itopanın sistem seçeneklerindeki ramve anakartlar kendim toplayıp almadım. Umarımbir sorun çıkmaz. Sorun çıkacak olsa bu anakart ve ramleri koymazlardı diye düşünüyorum
sorun cıkacagını düşünmüyorum ram uyumlulugu hakkında bir bilgim yok yenı konu acman ve daha iyi bilen birisinin cevap vermesı daha ıyı olur

Top Bottom