Neler Yeni

İtopya'dan PC aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Onuk
İtopya'dan PC aldım ve kaç güne geleceğini çok merak ediyorum. Avrupa tarafındayım İstanbul'dayım.
Ve dün kargoya verildi yaklaşık saat 6 7 civarlarında kargoya verildi.
Bugün bende olur mu?

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Emirhan
İtopya'dan PC aldım ve kaç güne geleceğini çok merak ediyorum. Avrupa tarafındayım İstanbul'dayım.
Ve dün kargoya verildi yaklaşık saat 6 7 civarlarında kargoya verildi.
Bugün bende olur mu?
gelir her halde hocam

ayakliPC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hakan
Dün akşam 6-7 civarı Anadolu yakasından kargoya verilen paket gece Avrupa yakasındaki dağıtım merkezine gider, öğleden önce dağıtım şubesinde olur ve muhtemelen öğleden sonra dağıtıma çıkar ve sana ulaşır. Aksi bir durum olmadıkça bana hep bu şekilde kargo teslimi yapıldı.
Eğer bugün aksilik olur da sana ulaşmasa bile dağıtım şubesine kesin ulaşır ve yarın öğlene kadar gidip şubeden teslim alabilirsin (Cumartesi çoğunlukla dağıtım olmadığı için sen gidip alabilirsin)

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Ahmet
Bugün gelmez daha çok beklersin :blobdance:

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Onuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dün akşam 6-7 civarı Anadolu yakasından kargoya verilen paket gece Avrupa yakasındaki dağıtım merkezine gider, öğleden önce dağıtım şubesinde olur ve muhtemelen öğleden sonra dağıtıma çıkar ve sana ulaşır. Aksi bir durum olmadıkça bana hep bu şekilde kargo teslimi yapıldı.
Eğer bugün aksilik olur da sana ulaşmasa bile dağıtım şubesine kesin ulaşır ve yarın öğlene kadar gidip şubeden teslim alabilirsin (Cumartesi çoğunlukla dağıtım olmadığı için sen gidip alabilirsin)
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim.:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bugün gelmez daha çok beklersin :blobdance:
Neden ki?
Benim bildiğim kargo elime hızlı ulaşır.
Beylik düzü şubesinden sipariş ettim erken elimde olur diye düşünmüştüm.

ayakliPC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hakan
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim.:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden ki?
Benim bildiğim kargo elime hızlı ulaşır.
Beylik düzü şubesinden sipariş ettim erken elimde olur diye düşünmüştüm.
Rica ederim, her ne aldıysan hayırlı olsun. HAfta sonu tadını çıkarman dileğiyle 🙋‍♂️

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Erhan Akçay
Genelde İstanbul içi kargoya verilince ertesi gün geliyor. Hatta dağıtıma çıktı bildirimi de gelir muhtemelen. Takip bölümünden de bakabilirsiniz.
Kargo şirketine bağlı olarak nadiren en fazla 1 gün gecikme olabilir en kötü yarın gelir. Teslimat şubesine gelmişse bugün çıkarırlar teslimata. Hayırlı olsun pc.

Top Bottom