Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopyadan şikayetçi olmalımıyım?

Xıran62

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mert yıldırım
İtopyadan montaj gerektirmeyen bir alışveriş yaptım 4 gün olmasına rağmen kargolanmadı ve müşteri hizmetleri attığınız mailler spama düşmüş ondan cevaplanmamış dedi. Daha sonra mail atmama rağmen bile cevap vermiyorlar. İnstgramdan itopya gönderilerinin altına baktığımda 2 haftadır kargoya ürünleri verilmeyen insanları gördüm sizce şikayetçi olmalımıyım?

Bthnsvc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Batu
ben incehesaptan klavye söyledim 1 saat sonra kargoya verdiler inanılmaz

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
İtopyadan montaj gerektirmeyen bir alışveriş yaptım 4 gün olmasına rağmen kargolanmadı ve müşteri hizmetleri attığınız mailler spama düşmüş ondan cevaplanmamış dedi. Daha sonra mail atmama rağmen bile cevap vermiyorlar. İnstgramdan itopya gönderilerinin altına baktığımda 2 haftadır kargoya ürünleri verilmeyen insanları gördüm sizce şikayetçi olmalımıyım?
hemen dava napıyosunuz abi sanki 1 ay oldu adamlar dediğinden 1 gün gecikti ne şikayeti bazen saçmalıyorsun sanki tek sen sipariş ediyorsun hepsiburada kadar çalışanı yok anlayışlı olun:(

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Ne aldınız? Ön sipariş ürünü almış olabilirsiniz.
Ayrıca 4 gün çok uzun bir süre değil, dava açsanız bile hiçbir sonuç alamazsınız.

Xıran62

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mert yıldırım
hemen dava napıyosunuz abi sanki 1 ay oldu adamlar dediğinden 1 gün gecikti ne şikayeti bazen saçmalıyorsun sanki tek sen sipariş ediyorsun hepsiburada kadar çalışanı yok anlayışlı olun:(
Nedir sizdeki bu itopya sevgisi kardeşim. Pr yaparken sistem tanıtırken açık açık kargolarınız geç gelir diyecekler. Sen paranla hizmet alıyorsun. 1-3 iş günü deyip 10 gün uzatmak mantık işi değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne aldınız? Ön sipariş ürünü almış olabilirsiniz.
Ayrıca 4 gün çok uzun bir süre değil, dava açsanız bile hiçbir sonuç alamazsınız.
Monitör aldım. Hayır beklemek sorun değil tek skıntı müşteri hizmetleri sağlıklı çalışmıyor. Maillere dönüş yok ister 100 ister 10000 tllik ürün alın insan iyi hizmet istiyor

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Nedir sizdeki bu itopya sevgisi kardeşim. Pr yaparken sistem tanıtırken açık açık kargolarınız geç gelir diyecekler. Sen paranla hizmet alıyorsun. 1-3 iş günü deyip 10 gün uzatmak mantık işi değil
Hocam doğru diyorsunuz su an benim de bir montajlı hazır sistemim ve msi monitör siparişim var ama bi de şu tarafından bakın aynı anda depo taşımak ve binlerce siparişe yanıt vermek zor olmalı. Bence biraz anlayışla karşılayın 1 hafta küsür daha bekleyin son çareniz dava açmak olsun. Benim tercihim 😊 ve arkadaşın söylediği gibi herkes hepsiburada ve trendyol ile karşılaştırıyor ama bu firma o kadar işçi çalıştırıcak bi kapasitede değil.

Top Bottom