Psu dışında etmez. Fiyatı da iyiydi.2 3 gün önce sistem aldim ozellikleri bu pişman eder mi?. birde yanina monitör almayı düşünüyorum 27 inc
Alıntıyı görüntüle
Knk Kaça Aldığına bağlı birazda belki aldığın Fiyata Daha iyisini de alabilirsin yani PC Psu dısında iyi gibi ama fiyat bilmediğim için güzel fiyata güzel PC diyemem fiyatı söylersen daha kesin bı şey söyliyebiliriz2 3 gün önce sistem aldim ozellikleri bu pişman eder mi?. birde yanina monitör almayı düşünüyorum 27 inc
Alıntıyı görüntüle
PSU güncellemeni tavsiye ederim kafan rahat olur.2 3 gün önce sistem aldim ozellikleri bu pişman eder mi?. birde yanina monitör almayı düşünüyorum 27 inc
Alıntıyı görüntüle
Knk Kaça Aldığına bağlı birazda mesela 4060Tİ olsa daha iyi olurdu ama Fiyatı ne yani fiyata değer mi?21.375 e aldim indirimdeyken
psu asus tuf alicam psu nun farkindayim sıkıntılı tesekkur ederimPSU güncellemeni tavsiye ederim kafan rahat olur.
Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
Bütçe ne kadar? Piyasada Tuf psu lardan daha iyiler var.Mesaj otomatik birleştirildi:
psu asus tuf alicam psu nun farkindayim sıkıntılı tesekkur ederim
sistemi almış ayrıca seçeneklerde f/p ürün yoktu. böyle alıp ya kullanacak ya da harici psu alacak ama bana göre gerek bile yok.PSU ve kasa değiştirmen gerekebilir.
Fikrini sormadım?sistemi almış ayrıca seçeneklerde f/p ürün yoktu. böyle alıp ya kullanacak ya da harici psu alacak ama bana göre gerek bile yok.
Bence boşa Asus almana deymez gereksiz pahalı psu'lar daha uygun Fiyatlı ve güzel Psu maekalarına bakabilirsin meselaMesaj otomatik birleştirildi:
psu asus tuf alicam psu nun farkindayim sıkıntılı tesekkur ederim